Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!
Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.
Bambusove vlaknine so novost v svetu sodobne prehrane. Veliko jih uporabljajo v vzhodnjaški kuhinji, pri nas pa so še relativno neznano živilo. Uporabljajo se za izdelavo pogač in peciva, dadajajo jih v testo, ki ga naredijo mehkejšega in lažje rezljivega, po peki pa bo skorja bolj hrustljava.
Bambus je zelo nenavadna rastlina. Je najvišja znana trava in najhitreje rastoča rastlina. Njegova semena se uporabljajo za prehrano, les pa se uporablja za veliko različnih namenov: za izdelavo pohištva, v ladjedelstvu, v tekstilni industriji itd. Bambusovi poganjki so bogati z užitnimi vlakninami in so eden od simbolov kitajske kuhinje.
Uporaba:
Bambusove vlaknine lahko uporabite kot dodatek h kruhu (na približno 500 g moke dodajte 2 žlički bambusovih vlaknin). Zaradi bambusovih vlaknin bo kruh manj drobljiv, tekstura samega testa pa bo postala še bolj mehka in skorja še bolj hrustljava.
Opomba:
Uporaba bambusovih vlaknin je primeren način za dopolnitev dnevnih potreb po vlakninah. Uživanje bambusovih vlaknin ne more nadomestiti zdravega načina življenja in raznolike, uravnotežene prehrane.
Država izvora: MadžarskaSi želiš 10% popusta?
S prijavo na novičnik prejmeš 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejemaj nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: