Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!
Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.
Obogatite svoje recepte s Eko Jazo mokom iz pirinih otrobov!
Pira je žito ki poteka iz Azije, vendar se je zaradi svoje bogate hranilne sestave, razširila tudi na naše območje. Lahko se uživa v obliki olupljene pire, pirine moke ali pirinih otrobov.
Eko Jazo moka iz pirinih otrobov je izdelek, pridobljen iz ekološko pridelanega zrna ovsa, ki mu je z oljupljanjem odstranjem zunanji plast ali otrobi , ki se potem meljejo v fini prah visoke kakovosti. Te hranilne luske so bogatega hranilnega sestava in se posebej izpostavljajo z odlično vsebnostjo vlaknin, zaradi česa so odlične v regulaciji prebave.
V piri se nahajajo snovi ki naravno spodbujajo protivnetne in proti alergične lastnosti organizma.
Eko Jazo moka je idealna za pripravo nekoliko drugačnih pirinih palačink z rahlo oreščkasto aromo, lahko jo dodate v teste za kruh, mafine, rogljičke ali peciva, ki jih lahko obogatite z aromo in ojačate hranilni profil.
Za hranilno bogatejše recepte, izberite Eko Jazo moko iz pirinih otrobov!
Navodila za uporabo:
Priporočeno ga je dati v zmes za kruh v razmerju 10-20%
Sestavine:
Moka pirinih otrobov*
*iz ekološkega kmetijstva
Pogoji shranjevanja:
Hranite na suhem in zračenem prostoru (pri temperaturi do 20°C)
Rok uporabe/LOT številka:
Na embalaži.
Proizvajalec:
EKO-JAZO d.o.o., Crkvena 44, Ivanovac, Hrvaška
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška
Država izvora: Hrvaškana 100 g | |
Energijska vrednost | 1558 kJ / 369 kcal |
Maščobe | 5,6 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 1,1 g |
Ogljikovi hidrati | 61 g |
od tega sladkorji | 2,5 g |
Beljakovine | 17,3 g |
Sol | <0,01 g |
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: