Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
55861 005526 Omni Biotic – AllergoSan Probiotiki, encimi in rastlinske vlaknine Kategorija Probiotiki, encimi in rastlinske vlaknine 19,15 kn
Domov Izdelki Prehranska dopolnila Probiotiki, encimi in rastlinske vlaknine Omni Biotic 10 ADD, 10 vrečk x 5g - AllergoSan
Koda: 005526

Omni Biotic 10 ADD, 10 vrečk x 5g – AllergoSan

19,15 €
DDV je vključen v ceno

Si želiš prihraniti 0,96 € pri tem naročilu in postati član kluba zvestobe?

Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!

Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.

Naroči preko telefona

+385 1 5573 568

Delovni čas Pon – pet od 7:00 do 15:00

OMNi-BiOTiC® 10 AAD – Sinbiotik z antibiotikom!

Antibiotiki ne uničujejo le patogenov, temveč tudi tiste črevesne bakterije, ki prispevajo k našemu zdravju. Zato je treba vsakič, ko jemljemo antibiotike – zlasti kadar se pojavijo neželeni učinki (zlasti z antibiotiki povezana driska), nadomestiti koristne črevesne bakterije. 

Za koga je OMNi-BiOTiC® 10 AAD primeren?

Antibiotike jemljemo, da bi uničili patogene bakterijske organizme, vendar pa obenem uničujejo tudi dobre bakterije in lahko poškodujejo dele črevesne sluznice. Zaradi tega se lahko nevarni mikroorganizmi in njihovi toksini hitro razmnožijo in med drugim povzročijo hudo drisko, t.i. drisko, povzročeno z antibiotiki.

Drisko, ki jo povzročijo antibiotiki, spremlja bolečina in blato več kot trikrat na dan, pri čemer je blato zelo mehko do tekoče, v večjih količinah. Te težave se lahko pojavijo takoj, pa tudi več tednov po jemanju antibiotikov.

Poleg tega se ob vsakem jemanju antibiotikov raznolikost bakterijskih sevov v črevesju zmanjša. Veliko različnih črevesnih bakterij je več kot potrebno, da lahko črevesje nemoteno opravlja svoje naloge, pomembne za naše zdravje (npr. razgradnja, absorpcija in tvorba hranil, proizvodnja imunskih celic, oskrba z energijo).

Zato morate vsakič, ko morate jemati antibiotike, podpreti črevesje s posebej izbranimi bakterijskimi sevi, ki jih vsebuje sinbiotik OMNi-BiOTiC® 10 AAD!

Kako djeluje OMNi-BiOTiC® 10 AAD?

OMNi-BiOTiC® 10 AAD vsebuje 10 bakterijskih sevov z zmožnostjo razmnoževanja, ki so naravno prisotni v človeškem črevesju. Sposobnost preživetja in razmnoževanja bakterij je zagotovljena do konca obdobja, navedenega na embalaži.

Način upotrebe:

Med terapijo z antibiotiki 2 dnevno 1 vrečko OMNi-BiOTiC® 10 AAD (5 g) zmešajte z 100–200 ml vode, počakajta 1 minuto da se bakterije aktivirajo, ponovno zmešajte in popijte.

Po mogućnosti, nakon terapije antibioticima nastaviti s primjenom idućih 14 dana, 1 x dnevno 1 vrećicu. Preporučuje se popiti na prazan želudac.

Priporočljivo je, da po terapiji z antibiotiki še naprej jemljete OMNi-BiOTiC® 10 AAD (5 g) naslednjih 14 dni, 1 x dnevno 1 vrečka, najbolje na tešče.

Če jemljete OMNi-BiOTiC® 10 AAD dvakrat na dan, je priporočljivo, da ga vzamete pred zajtrkom in pred večerjo. V idealnem primeru bi moral biti interval med jemanjem antibiotikov in OMNi-BiOTiC® 10 AAD vsaj 1 uro.

Sestavine:

Koruzni škrob, maltodekstrin, inulin, kalijev klorid, riževe beljakovine, magnezijev sulfat, fruktooligosaharidi (FOS), bakterijski sevi *, encimi (amilaza), aroma vanilije, manganov sulfat.

* 10 sevov človeških bakterij z najmanj 5 milijardami mikrobo v enkratnem odmerku (5 g) in 10 milijardami mikrobov v 2 odmerkih (10 g):

Lactobacillus acidophilus W55

  • Lactobacillus acidophilus W37
  • Lactobacillus paracasei W72
  • Lactobacillus rhamnosus W71
  • Enterococcus faecium W54
  • Lactobacillus salivarius W24
  • Lactobacillus plantarum W62
  • Bifidobacterium bifidum W223
  • Bifidobacterium lactis W18
  • Bifidobacterium longum W51

Ne vsebuje živalskih beljakovin, glutena, kvasa ali laktoze.  Primerna je za ljudi alergične na mleko, otroke od 1. leta dalje, med nosečnostjo in dojenjem.

Opomba:

Če imate intoleranco na fruktozo, Vam svetujemo, da čas aktivacije podaljšate na vsaj 30 minut.

V tem času bakterije metabolizirajo vse fruktooligosaharide (FOS). Na ta način fruktoza ne pride v črevesje.

Prehransko dopolnilo ni zamenjava ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano.  Pomembno je, da se držite uravnotežene in raznolike prehrane ter zdravega načina življenja.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Hranite izven dosega otrok.

Proizvajalec:

Institut AllergoSan, Pharmazeutische Produkte, Forschungs- und Vertriebs GmbH.

Daje na trg:

AllergoSan d.o.o., Heinzelova ulica 62A, 10000 Zagreb, Hrvaška

Država izvora: Avstrija
Komentiraj in oceni izdelek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.