Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
55537 005041 Omni Biotic – AllergoSan Probiotiki, encimi in rastlinske vlaknine Kategorija Probiotiki, encimi in rastlinske vlaknine 47,59 kn
Domov Izdelki Prehranska dopolnila Probiotiki, encimi in rastlinske vlaknine Omni Biotic Metabolic, 30 vrečk x3g AllegroSan
Koda: 005041

Omni Biotic Metabolic, 30 vrečk x3g AllegroSan

47,59 €
DDV je vključen v ceno

Si želiš prihraniti 2,38 € pri tem naročilu in postati član kluba zvestobe?

Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!

Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.

Naroči preko telefona

+385 1 5573 568

Delovni čas Pon – pet od 7:00 do 15:00

OMNi-BiOTiC® metabolic - ravnovesje v črevesju!

Nekatere črevesne bakterije črpajo energijo tudi iz neprebavljivih vlaknin in shranjujejo kalorije, druge bakterije pa zbirajo neporabljene ogljikove hidrate, ki se nato lahko izločijo z blatom. Pomembno je ravnovesje v črevesju.

Za koga je primeren OMNi-BiOTiC® metabolic ?

Osebe s prekomerno telesno težo imajo drugačno črevesno floro kot ljudi, ki nimajo take težave, in sicer, ki imajo več firmikutov v primerjavi z  bakterioidi. Firmikuti črpajo energijo tudi iz neprebavljivih vlaknin in hranijo kalorije kot rezervo za "težke čase", tako imamo več energije  kot jo potrebujemo. Po drugi  strani, bakterioidi zbirajo neporabljene ogljikove hidrate, da bi se z iztrebkom izločili ven iz telesa.  Zato, če imamo višek bakterij, ki hranijo kalorije, od tistih ki jih zbirajo in loče ven iz telesa, imamo težave s prekomerno telesno težo. Zato je pomembno, da imamo uravnoteženo razmerje med firmikuti in bakteroidi.

Kako deluje OMNi-BiOTiC® metabolic?

Posebno zbrani bakterijski sevi v sinbiotiku  OMNi-BiOTiC® metabolic zamenjujejo firmikute in popravljajo črevesno neravnovesje. Z dovolj telovadbe in z nizkokalorično zdravo prehrano, ta sinbiotik vam lahko pomaga pri dobivanjo zaželene teže.

Idealno dopolnilo: OMNi-LOGiC® JABUČNI PEKTIN.

Jabolčni pektin je vir hrane za bakterioide – kulturo dobrih bakterij, ki izločajo sladkor in katerega povečano količino najdemo pri suhih ljudeh.

Prehrana in telovadba: 

  • Pomembno je seveda, da še naprej pazite na vnos kalorij. Odvisno od tega, koliko kilogramov želite shujšati, potrebno je prilagoditi tudi kalorijski vnos tako da bo vaša prehrana  ostala v ravnovesju in da hkrati dobivate dovolj energije. 
  • Bakterijami v vašem črevesju je pomembno kakšne kalorije vnosite v telo: Poskušajte jesti čim manj  preprostih ogljikovih hidratov, kot so testenine, riž in krompir. Izogibajte se čokoladi, drugim sladkarijam in sladicam ter sladkanim pijačam. Namesto tega, v prahrano vključite veliko zelenjave in zmerno količino ribe in mesa. Izogibajte se sadju, ker vsebuje veliko ogljikovih hidratov!
  • Redno telovadite. Ni vam je treba imeti naporne treninge, ker vsaka vadba kuri kalorije. Če vam je uspelo prehoditi  10.000 korakov na dan, bo vaše  telo kurilo maščobe in sladkorje. Pomembne so vsakdanje stvari - izberite stopnice namesto dvigala ali izstopite iz avtobusa eno postajo prej  in nadaljujte peš. 

Način uporabe: 

1 X dnevno vsebino vrečke  (3 g) zmešajte v 100 ml vode, pričakajte 1 minutu za aktiviranje, znova premešati in zaužijte. Priporoča se piti na prazen želodec ali zvečer pred spanjem.

Sestavine: 

Koruzni škrob, malodekstrin, fruktooligosaharidi (FOS),  galaktooligosaharidi (GOS), polidekstroza, rastlinska beljakovina (graha), kalijev klorid, bakterijski sevi*, magnezijev sulfat, laktoza

1 vrečka (= 3 g praška) vsebuje 11 mg laktoze, kar ustreza količini, ki jo vsebujejo približno 4 kapljice kravjega mleka.

*7 bakterijskih sevov z najmanj 3 milijardami bakterij v enkratnem odmerku (3 g): 

Lactobacillus salivarius W57, Lactobacillus casei W56,  Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus rhamnosus W71, Lactococcus lactis W58, Lactobacillus plantarum W62

Ne vsebuje živalskih beljakovin, glutena, kvasa in laktoze. 

Primeren je za ljudi alergične na mleko, otroke od 1. leta starosti, nosečnice in doječe matere. 

Opombe: 

Če imate intoleranco za fruktozo, vam svetujemo, da podaljšate čas aktivacije na vsaj 30 minut. V tem času bakterije presnavljajo vse fruktooligosaharide (FOS). Na ta način fruktoza ne pride v črevesje.

Hraniti izven dosega otrok. 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. 

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Pomembno je, da se držite uravnotežene in raznolike prehrane ter zdravega načina življenja.

Proizvajalec: 

Institut AllergoSan, Pharmazeutische Produkte, Forschungs- und Vertriebs GmbH

Daje na trg: 

AllergoSan d.o.o., Heinzelova ulica 62 A, 10000 Zagreb, Hrvaška

Država izvora: Avstrija
Komentiraj in oceni izdelek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.