Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Bogat z beljakovinami, ofu je živilo ki ga morate vključiti v svoje jedilnike.
Tofu je izdelek iz soje z visokim odstotkom beljakovin, primeren pa je kot nadomestek mesa, saj vsebuje vse esencialne aminokisline, ki so nujne za normalno delovanje človeškega telesa.
Živilo, nastalo pred več kot 100 leti v Kitajski, je šele zdaj zavladala našim krožnikom.Pogosteje ga videvamo v pustnem času, a največkrat v vlogi pustega 'sojinega sira', ki mu je skoraj uničil kariero. Brez razloga!
Odsotnost okusov, ki je značilna za tofu, je pravzaprav tudi njegova prednost. Ko se marinira z začimbami ali raži v različnih omakah, tofu kot goba vpije arome in tako ima lahko kateri koli okus vi želite. Zato je izjemno pomemben način pripravljanja.
Številna živila so bogata z beljakovinami (meso, stročnice, mlečni izdelki) in so pogosto težko prebavljive, Za razliko od njih, tofu je zelo lahki za prebavo, saj so v procesu proizvodnje odstranjene vlaknine in ogljikovi hidrati, topni v vodi. Zaradi tega ga lahko uživajo tudi otroci, starejše osebe ter osebe z želodčnimi motnjami.
Zdaj, ko ste spoznali vse njegove prednosti, je čas da ga pripravite v pečici - na eden peter in hrustljav način.
Priprava:
Medtem ko čakate da se hrustljavi tofu speče, se prijavite na naš NOVIČNIK!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: