Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Andaluzijska hladna juha z mandlji je popolna jed za vroče dneve - tudi odličen način da se porabi stari kruh.
Skodelica te hladne juhe s solato ali rezino kakovostnega kruha iz celotnih žit bo ustrezala kadarkoli.
Hladna juha verjetno ni nekaj, kar bi nam prvo padlo na misel, ko gre za zimsko poslastico, mar ne? Hladne juhe osvežujejo in so zelo okusne, vendar tudi izjemno hranljive, tako da ih občasno lahko postrežete poleti in pozimi.
Na koncu konca, juhe so odlične v katerikoli obliki, zlasti tiste:
Se strinjate?
Vrnimo se zvezniku tega besedila..
V 8. stoletju, na začetku maorske vladavine se jedla juha, ki se imenuje "ajo blanco", ki je vsebovala česen, mandlje, kruh, oljčno olje, kis in sol, in vse sestavine mečkajo v možnarju. Ajo Blanco, hladna juha iz česna in mandlja se imenuje beli gazpacho. Juhe okusne, svilnate strukture, ki potekajo iz Španije osvežujejo brbončice po vsem svetu..zdaj tudi po vašem svetu.
Priprava:
Ali so vam všeč naši recepti? Lahko nam sporočite kateri so vaši favoriti, ali se prijavite na NOVIČNIK! in izvedite še več novih kulinaričnih iger!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: