Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Recepti Recepti za kruh Kruhki z zelišči imajo pridih Italije in kličejo po zdravem grizljanju
Prigrizek - Slana jed

Kruhki z zelišči imajo pridih Italije in kličejo po zdravem grizljanju

Vsi recepti
18. maj 2022.

Z juhami in enolončnicami, z namazom, kot odličen prigrizek. To je namen odličnih hrustsljavih ajdovih kruhkov, ki jih lahko naredimo tako s pirino, kot z navadno pšenično moko.

V tem receptu "začimbna zelišča" pomenijo samo eno - prepustite se domišljiji in kruhke obogatite z origanom, rožmarinom, timijanom, koprom in drugimi najljubšimi zelišči.

Druga prednost tega začinjenega in hrustljavega kruha je, da ga lahko narežemo na kocke in potresemo po solatah, da dobijo hrustljav "pridih".

Postopek:

  1. Pečico segrejemo na 200 °C.
  2. Zmešamo moko, začimbe in česen v prahu, nato dodamo olje in 1/4 skodelice vode.
  3. Zamesimo testo in po potrebi dodamo še malo vode.
  4. Na peki papirju testo razvaljamo čim tanjše, poškropimo z vodo in potresemo z grobo soljo.
  5. Na testo z nožem narišemo kocke, da jih bomo, ko bodo pečeni, lažje rezali in postregli.
  6. Pečemo 15 –17 minut do zlate, nato narežemo na kocke.

Imate radi Italijansko kuhinjo?

Kdo nima? 

Za še več receptov se prijavite na NOVIČNIK.

Komentiraj in oceni recept

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.