Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Ste vedeli da obstaja domači kruh ki ga lahko pripravite v 5 minut, spečete pa ga za 40 minut v navadni pečici, in ki je hkrati zdrav in super okusen? In, kar je še boljše, ne potrebujete niti tehtnice. Vse lahko zmerite s kozarcem (jaz uporabljam kozarec od 2,2dl) in z žlico.
Ta recept delam vsak drug dan več kot eno leto. Preizkusila sem še nešteto kombinacij moke in vam lahko rečem da je skoraj nemogoče da bi izpadel slabo. Skrivnost gotovega uspeha je edino pečica, ki mora biti dobro segreta in zelo vroča. Brez ventilacije na okoli 230-250°C in z ventilacijo na okoli 210-220°C, odvisno od vaše pečice. Za omenjene količine sestavin je najboljše uporabiti model od 12-25 cm in model mora biti kovinske vrste. Po moji izkušnji silikonski model preveč izolira zmes ter je potrebno še več greti pečico.
Priprava:
Za še več zdravih sestavin in receptov, se prijavite na naš novičnik!
Recept napisala: Agnes Csoka
Recept, kot tudi fotografije so prevzeli iz LCHF kuhalnice Anite Šupe in se imenuje "Dober jutranji kruh".
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: