Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Čas je za eno malico iz amaranta, psevdožita ki se goji že več kot 8000 let. Čeprav pri nas ni prav toliko znan, amarant že iz antičnih časov velja za zelo zdravo in uporabno živilo-
Je brez glutena, zaradi česa je primeren za osebe, ki so preobčutljive na gluten. Vsebuje trikrat več vlaknin kot pšenica, in je bolj bogat z beljakovinami iz mleka.
Čeprav se najpogostejše uporablja kot priloga različnim jedem ali kot osnova v solatah ali dodatek enolončnicah, bomo amarant zdaj izkoristili za energijske ploščice. Zajtrk ali malica ki "dviga" energijo, naredite s pomočjo hladilnika.
Priprava:
Ko smo že toliko hvalili amarant, ste zagotovo pripravljeni za še nekaj jedi z njim:
Za dodatne zdrave recepte in nasvete, se prijavite na naš novičnik.
Foto: www.ingeniouscooking.com
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: