Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Galette so nam iz sezone v sezono najljubša možnost za brunch ter jih radi pripravljamo v sladkih in slastnih različicah. Takrat smo se odločili narediti prevo pomladno, sredozemsko, slano (in slastno) različico galette s sirom, bučkami, šparglji in z baziliko. In ne, nismo se zmotili, rezultat je preprosto fantastičen!
Francoska tradicionalna kuhinja se polna poslastic, v zadnjih letih pa je postala še posebej priljubljena rustikalna pita, imenovana galette. Galette so najbolj preprosta oblika krhke pite, pri kateri ni pomembno, kašne oblike je. Z zelo malo truda bo videti odlično, zelo slastno in šarmantno.
Pomladne galette so okrašene s krhko osnovo pokrito s sezonsko zelenjavo. Krhke pomladne galette so polne okusov in barv er so popolna izbira za brunch, lahko pa so odlična večerja ali kosilo, popolno s skledo zelene solate. So zelo efektne ter so tako odlična izbira, ko pričakujete goste, zagotovo pa bo polepšalo vsako vašo praznično mizo.
Pripravljajo se hitro, recept ni zapleten, galette lahko postrežete neposredno iz pečice ali na ohlajeno sobno temperaturo. Verjamemo da ste že postali lačni, zato pojdimo hitro na recept za hrustljave in dišeče galette!
Seznam vseh sestavin se nahaja na vrhu stranice z desne strani, postopek priprave pa vas čaka v nadaljevanju.
Priprava:
Za še več okusnih in zdravih receptov, se prijavite na naš brezplačen Novičnik!
Za še več dobrih in zdravih receptov, se prijavite na naš Novičnik!
Zanima vas lahko tudi...
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: