Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Bogata s škrobom, ki je pridobljen iz korenine latinsko ameriških rastlini manioke ( (cassava, yucca) in tapioke, čeprav je čisti ogljikov hidrat (škrob) je zdrava in lahko prebavljiva hrana, zlasti ko se premeša z drugimi živili.
Najpogosteje se v kulinariki uporablja za pripravo pudinga, saj v stiku s toplo vodo ali mlekom postane želatinsta.
Ker je brez okusa in vonja, v njo lahko dodamo različne arome, jajca, mleko, smetano, sladila...
Če vam je dovolj navadnih pekovskih izdelkov, kruha in klasičnih peciv, in če bi rada poskusili kaj novega, okusnega in lahko prebavljivega, torej je tole brazilski i pão de queijo kot nalašč za vas.
Vsak ki je kadarkoli obiskal to čudovito zemljo Brazilijo, je seveda opazil kroglice , ki se dobesedno imenujejo "kruh iz sira".
Skoraj na vsakem koraku v majhnih kavarnah se ponujajo taki prigrizki, narejeni iz nekaj preprostih sestavin - mleka, masla, jajca, parmezana, nekoliko soli in tapiokine moke (škroba).
Ta današnji recept je nekoliko drugačen kot tradicionalni, vendar iz njega bo nastal popolni "puhasti" prigrizek.
Priprava:
Medtem ko čakate da se kruhki ohladijo, se prijavite na naš NOVIČNIK!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: