Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Niso gumijaste, lepo vzhajajo, so prav dovolj sladke in pripravljajo se tako, da jih lahko zmešate v pol minute - ta recept je vse, kar potrebujete..za zajtrk in večerjo, tudi ko vam prihajajo gostje. Prav za vse!
Ameriške palačinke se od naših razlikujejo po strukturi, velikosti in debelosti. Ko se spečejo, so debele okoli pol centimetra. Ko so vroče se namažejo z malo masla, dajo se ena na drugo in se potem, klasično ameriški, prelijejo z javorjevim sirupom. Na tak način ostanejo sočne, pahaste in se tope v ustih. Javorjev sirup se lahko nadomesti z medom, priljubljene pa so tudi ameriške palačinke s priljubljenimi čokoladnimi namazi, z domačo karamelo ali s sadjem.
Lahko jih naredite same, dodate jim borovnice ali koščke čokolade v testu - Lahko med vsako dodate sadje, namaze, koščke masla ali pa jih pustite prazne.
Priprava:
Bodimo realni, palačinke so naš sladki greh, in mi ko grešimo rada grešimo na zdrav način. Uživajte tudi v tem palačinkam, po katerih ne boste imeli slabe vesti:
Za konec pa preberite naš novi NOVIČNIK. Zagotovo vsebuje kakšni recept za palačinke.
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: