Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Kuhano vino je v hladnejših mesecih za številne ena najljubših pijač.
Pripravite si advent doma, z receptom, s katerim se ne morete zmotiti! Če želite v tej pijači uživati maksimalno, se izogibajte različnim nasvetom, dodajanju vode ali kupu sladkorja in si oglejte ta recept. Verjemite nam, odkrili smo skrivnost kuhanega vina, ki bi jo odobrili tako enologi kot kuharji!
Svetujemo vam, da posežete po rdečih vinih s sadnim okusom in se izogibajte vinom z visoko vsebnostjo tanina, saj bo kljub kilogramu sladkorja, ki ga boste dodali vinu, še vedno imelo grenak in močan okus. S cabernet sauvignonom, modro frankinjo, modro portugalko, teranom in modrim pinotom ne boste vzgrešili, če pa želite močnejšo, gostejšo, grenko in pikantno različico kuhanega vina, posezite po rdečih vinih z manj kisline, kot so plavac mali, vranac ali merlot. Če pa ste se vseeno odločili za belo vino, za osnovo izberite lažjo graševino, malvazijo, žlahtino, moslavac ali rizling. Glavna stvar je, da imajo izbrana vina izraženo kislost.
Kakšno bi bilo kuhano vino brez nageljnovih žbic in cimeta? Zanič! Če želite maksimalno polnost okusa, ne uporabljajte začimb v prahu. Ne samo, da ne zagotavljajo dovolj okusa, ampak pijači dajo tudi čudno zrnato teksturo.
Izberite eno od teh odličnih vin: VK RED, BOLFAN SAUVIGNON ali VK ŠKRLET in se podajte v odkrivanje najboljšega recepta za kuhano vino!
Postopek:
Na zdravje!
NOVIČNIK je tukaj, svoje vtise pa nam sporočite v komentarjih!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: