Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Truffe au chocolat ali čokoladni tartufi so sladica, ki je imenovana zaradi svojega nepravilnega videza ki spominja na tartufe. Čeprav so Belgijci in Švicarsci bolj znani po čokoladi, je Francoz Louis Dufour izmislil to sladico v svoji slaščičarni v Chambreyu, v decembru 1895.
Ni imel več živil da naredi sladice za konec leta in jih je ni hotel kupiti od svojih kolegov. Zato je zmešal smetano, kakav in vanilijo in ko se ta zmes ohladila, je naredil kroglice. Pozneje jih je namakal v raztopljeno čokolado, v kakav v prahu ter so tako nastali prvi tartufi - sladica, ki je navdušila mnoge.
Ljubitelji sladkega bodo navdušeni nad temi okusnimi kroglicami v kateri se združita okusi mandljev in pomaranče. In kar je najboljše, ne pečejo se in ne kuhajo. Potrebujete le roke in hladilnik, ter le nekaj sestavin.
Mandelj in mandljevo maslo sta glavni igralci v tej čokoladni zgodovini.
Mandljevo maslo je okusen način da ta izjemno koristen sadež daste v vsakodnevno prehrano. Mandlji, ki so zmleti v maslo se lažje prebavljajo ter se tako ohranijo vse njegove lastnine. Mandlje je lahko tudi v obliki masla dodati v različne jedi - od solatnega preliva, namaza do zdravih odličnih receptov, kot je ta.
V skoraj vsaki zdravi sladici se najdejo tudi datlji. Datlji so odličen prigrizek, sadje ki ga lahko uživajo tudi najmlajši.
Čeprav so odlične naravne sladice za grizljanje, so tudi odličen pripomoček za presne zdrave recepte.
Ste pripravljeni za sladico, ki nastane v 30 minutah in izgine v 3?
Ste pripravljeni za slaščičarstvo za katero vam je ni potrebna pečica?
Priprava:
Za še več zdravih in okusnih receptov, preberite naš NOVIČNIK!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: