Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Če ste kdaj poskusili avokado, potem zagotovo veste, kako kremast in okusen je, prepričani pa smo tudi, da imate nešteto vprašanj, kako ga izbrati in pripraviti. Avokado se, tako kot banane, pobira, ko so plodovi še mladi, čvrsti in svetle barve. Ko kupujete avokado, se prepričajte, da ni premehek, kar lahko pomeni, da je preveč dozorel in ne bo enako primeren za uporabo.
Razen po mehkobi lahko prezorjenost zaznate tako, da odstranite pecelj, in če je notranjost pod njim temna in rjavkasta, pomeni, da je prezorel in ga ne boste mogli uporabiti. Najbolje je. če izberete plod, ki je temno zelene barve in je delno mehek, saj to pomeni da je dovolj zrel.
Ko je dovolj zrel, je pripravljen za najpopolnejše jedi!
Radi ga imamo v sendvičih, v smutijih in solatah. Toda poleg že znanih receptov, ki jih je poln internet, si oglejte še te štiri, ki jih predstavljamo spodaj! V slast!
Potrebujemo:
Postopek:
Potrebujemo:
Postopek:
Potrebujemo:
Postopek:
Potrebujemo:
Postopek:
Ljubitelji avokada, ste našli kaj zase!? Če bi radi še več navdihujočih receptov, se prijavite na naš NOVIČNIK.
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: