Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Zelenjavni zvitki so tradicionalna azijska jed, ki jo pripravljajo v vzhodni in jugovzhodni Aziji in jo imajo radi po vsem svetu!
Glavna sestavina je rižev papir, v katerega so zaviti različni nadevi: zelenjava, sadje in različne kombinacije. Zvitke postrežemo surove ali ocvrte, lahko pa jih tudi pohamo, vendar jih bomo danes spekli v pečici. Pogosto jih postrežejo z omako, v katero se zvitki namakajo. Omaka je običajno kombinacija ribje ali sojine omake z limono, čilijem in različnimi začimbami, lahko pa se z receptom poigrate tudi sami.
Brezglutenska različica zelenjavnih zvitkov, oziroma uporaba riževega papirja, daje tudi ljudem z intoleranco ali alergijo na gluten možnost, da uživajo v tem lahkem, okusnem in zdravem obroku. Pravzaprav, navdušena bo celotna družina, pa tudi videti bo lepo.
Pred uporabo je treba rižev papir namočiti v hladni vodi za 40–50 sekund oziroma toliko časa, da pod prsti začutite, da je postal mehkejši in prožnejši.
Spomladanskih zvitkov v riževem papirju ni treba ocvrti. Izognite se maščobam, prihranite čas in uživajte v teh preprostih in okusnih spomladanskih zvitkih, polnih zelenjave.
Postopek:
Nismo dovolili, da bi Zgodbe ene kuhalnice ostale skrite. Sporočite nam svoje vtise, ko preizkusite ta barvit recept!
In ja, NOVIČNIK vas čaka!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: