Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Ste pripravljeni za božič? Šele po tem seznamu daril!

Ste pripravljeni za božič? Šele po tem seznamu daril!

Čajnik ali dobra knjiga o prehrani?

Običajna praznična darila zamenjajte z zdravimi.

Vsi članki
03. december 2023.

Živimo hitro življenje, vsak dan se srečujemo z novimi nezdravimi navadami, težke gospodarske razmere pa povsod po svetu določajo, katere izdelke si lahko privoščimo in v kolikšni meri. Da bi v prazničnem času razveselili svoje bližnje z darili, s katerimi jim sporočate "Želim, da ste zdravi", smo pripravili pisan seznam!

Ko načrtujete nakup daril za ljudi, ki jih imate radi, pomislite tudi na to, kaj jim želite z darilom sporočiti. Nekaj, kar zelo pogosto zapišemo na voščilnico, je zagotovo "veliko sreče in zdravja", zato je dobro darilo načrtovati v tej smeri. Čajnik za največje ljubitelje čaja ali knjiga o zdravi prehrani, ki lahko komu spremeni življenje?

Oglejte si domišljava božična darila, ki slavijo zdravje!

DIŠEČE SVEČKE S SOJINIM VOSKOM

Ko bi le lahko virtualno vohali popolne sveče Khora iz sojinega voska! Ta hrvaška blagovna znamka "tovarna" je 100% naravne dišeče sveče, ki jih navdihuje ljubezen do narave in zelenih, okolju prijaznih izdelkov. Uživajte v novem vonju vašega doma, pri tem pa pomislite tudi na okolje. Potem poznate odgovor na vprašanje – kaj ji podariti v tem prazničnem času!?

DIFUZORJI

Difuzorji in vlažilci zraka so idealna rešitev za ljudi, nagnjene k alergijami in ljudi, ki živijo v velikih onesnaženih mestih. Pomagajo ohraniti vlažnost zraka, kar je posebej koristno v zimskih mesecih, ko je zrak v gospodinjstvu ponavadi bolj suhi, zaradi ogrevanja. Ponujamo vam širok asortiman in verjamemo, da bo vsak naše kaj zase!

DARILNI BONI

Presenetite poslovne partnerje, družino, prijatelje in vse vaše najdražje. Darilni bon je odlična rešitev, ko ne veste kaj kdo ima rada, in česa mu je zmanjkalo v kuhinji ali domu. V Tovarni lahko izberete bone zneska 15 ali 30€, in to je vse, imate popolno darilo za božič. 

Čokoladice skozi ves december! Zveni popolno vsakem najmlajšem členu vaše družine. Ko ga že želite razveseliti s sladilom, naj bo ta ekološka. Za darilo, tudi, svojim najdražjim lahko pripravite eno personalizirano košaro z živili iz ekološke pridelave in na ta način mu omogočite da uživa v zdravem darilu. 

Če ste pa za izdelavo in podarjanje lastnih piškotov in sladic, imamo rešitev! Okusno rešitev, kot je: 

GOSPODINJSKI APARATI

Prazniki so pravi čas za nakup ali podarjanje malih gospodinjskih aparatov. Pomočniki so dobrodošli v vsakem sodobnem gospodinjstvu, saj nam popestrijo vsakdan. Oglejte si našo majhno izbiro, ki jo boste zagotovo potrebovali.

Ne veste, katera naj eterična olja uporabiti? V našem besedilu o ETERIČNIH OLJIH poiščite pravo eterično olje zase. 

YOGA IN VADBA ZA CELO TELO

 Cilj joge je povečati moč, vzdržljivost ter spodbuditi duševni rast in razvoj posameznika. Joga je odlična tehnika za sprostitev in uživanje v trenutku, lahko jo vadite tudi doma. Vse, kar potrebujete za vadbo joge lahko najdete v našem bogatem asortimanu in podarite svoji dragi osebi darilo, ki bo koristno in prispevalo k zdravju.

STEKLENICE IN FITNES PRIPOMOČKI

Da bo vsaka vadba na najvišji ravni, ne smemo pozabiti na ustrezno hidracijo telesa. Zato boste v naši bogati ponudbi našli okolju prijazne, trajnostne, pametne in kakovostne steklenice sodobnega dizajna, ki vas ne bodo nikoli pustile na cedilu.

 

Za še več idej na popolna in zdrava božična darila, kliknite TUKAJ!

Na NOVIČNIKU pa lahko preberete še nekaj super idej, samo naročite se. 

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.