Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0

Najboljši nakup v celem letu!

Vsi članki
17. november 2023.

Čeprav se po vsem svetu imenuje Black Friday, oziroma Črni petek, pri nas je ZELENI, saj bolj zeleno, zdravo ali veselo ni možno, od tega dneva! In ja, medtem ko celi svet praznuje ta en dan, mi smo se v Tovarni Zdrave Hrane odločili podaljšati ga na ves teden. 

Tradicionalno, odštevamo dni do tedna, v katerem cene padajo, kvaliteta pa ostaja enaka. ZELENI TEDEN v Tovarni Zdrave Hrane je postal sedemdnevna avantura, v kateri se odločamo za zdravo, nakupujemo veliko in uživamo še več in več. 

Ali ste pripravljeni na kvalitetne izdelke, zdrave jedi in zeleno razpoloženje?

Kot v prejšnjih letih se tudi v letu 2023 nakupuje z do 50% popusta, zato, če ste oklevali glede nakupa eteričnega olja, paketa brezglutenske testenine, superhrane,  oreščkov, masla ali olja, zdaj ni več razloga za dvom! Vsi naši izdelki bodo cenejši, zato je morda najboljše, da že danes pripravite svoj seznam želja in začnete odštevati do našega Zelenega tedna! 

Če se vam res mudi, imamo rešitev tudi za to. V celotnem Zelenem tednu bomo še naprej imeli možnost "premikanja" paketov v prednostna naročila, tako da boste za dodatnih 3,50 € pri naših dostavljavcih svoj paket premaknili na prvo mesto! Z drugimi besedami, vaša dostava bo potrkala na vrata prej kot dostava drugih!

Ne obupajte, če vam je polica prazna. Ne bodite "zeleni" in bodite na tekočem ter ne zamudite priložnosti za nakup novih zalog zdravih živil ter dodatkov za vadbo, sprostitev, dom in uživanje. Dajte zeleno luč najbolj poceni tednu tudi v tem letu in praznujte pestrost ugodne ponudbe, ki se bo spreminjala iz dneva v dan, ne samo za Black Friday!

Pripravite se za Zeleni Teden v Tovarni Zdrave Hrane!

In veste, kako boste vedeli, da se začenja? Hitro se naročite na naš NOVIČNIK, saj boste tam med prvimi izvedli za vse akcije in ugodnosti, ki vas čakajo v Zelenem tednu ter se tako še več pripravili za najbolj zeleni teden v letu!

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.