Veggo aquafaba nadomestek za jajca v embalaži 500ml
<
>

Poskusite tudi vi revolucionarno odkritje kulinaričnega sveta!

Ta čarobna tekočina iz vode in izvlečka čičerike ne le da je najboljši nadomestek za jajca, temveč je tudi najbolj zdrava možnost za vse ljubitelje zdrave prehrane

Dosedanje raziskave so pokazale, da je Aquafaba pravi čudež narave. Ta jajčni nadomestek s svojimi edinstvenimi lastnostmi zagotavlja najboljše lastnosti rumenjaka in beljaka, brez maščob in holesterola, zato je odlična izbira za vse tiste, ki želijo ohraniti ravnovesje med okusom in zdravjem.

Posebnost Aquafabe je visokovredna beljakovina albumin, ki se običajno nahaja v jajčnem beljaku, zato lahko vegani in alergiki brez zadržkov uživajo v receptih, ki zahtevajo jajca. Ta tekočina je večinoma sestavljena iz beljakovin in škroba, ki skupaj ustvarjajo kulinarično čarobnost. Vezivne, zgoščevalne, želatinaste in emulgirne lastnosti naredijo Aquafabo nepogrešljivo v različnih kulinaričnih kreacijah.

Odprite vrata novim kulinaričnim izkušnjam z Aquafabo - vašo skrivno sestavino za okusne in zdrave obroke. 

Sestavine: 

voda, izvleček čičerike

Opomba: 

Primerno za vegane.
1 jajce = 50 ml aquafabe

Navodila za uporabo: 

Aquafabo uporabite hladno in stepite z mešalnikom 3-5 minut, da dobite kompaktno konsistenco, ali jo preprosto dodajte v ne stepeni obliki kot alternativo jajcu. Za majonezo, palačinke, kolače, omake. Pred uporabo pretresite. 

Pogoji shranjevanja: 

Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 3-4 dneh. 

Rok uporabe/LOT številka: 

Na embalaži. 

Izdelano za: 

Vog AG, Baeckermuehlweg 44, A-4030 Linz, Avstrija

Proizvaja: 

 Via Nino Bixio, 12 - 98062 Motta San Giovanni, Italija

Daje na trg: 

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška

Država izvora: Italija

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energija 57 kJ / 14 kcal
Maščobe < 0,1 g
od tega nasičene maščobne kisline < 0,1 g
Ogljikovi hidrati 1,4 g
od tega sladkorji 0,34 g
Beljakovine 1,5 g
Sol < 0,1 g