Domov Pogosto zastavljena vprašanja

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako nakupovati v Tovarni zdrave hrane?

Kje se nahajajo vaše prodajalne?

Več podrobnosti o naših prodajnih mestih lahko najdete tukaj.

Ali so izdelki iz Kitajske zares ekološkega porekla? Ali vsebujejo težke kovine?

Glede na to da je Kitajska postala vodilni svetovni prodajalec prehranskih dopolnil, se je velik del ekološke pridelave preselil tja. Vsi naši izdelki so testirani na teške kovine in v zvezi s tem izpolnjujejo tako slovenske kot evropske standarde.

Ali lahko dodam izdelke na že oddano naročilo?

Če še niste prejeli obvestila, da je bilo vaše naročilo odposlano, se za več informacij obrnite na našo službo za stranke po e-pošti na [email protected] ali po telefonu na +385 1 / 5573-568. Če ste obvestilo že prejeli, naročila ni več mogoče spreminjati.

Ali lahko uporabljam določeni izdelek če imam določeno bolezen?

Če imate kakršne koli zdravstveni težave, se pred jemanjem kakršnih koli prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom.

Ali se popusti seštevajo?

Popusti se ne seštevajo, sistem pa samodejno obračuna večji popust.

Dostava

Zakaj mi je zaračunana dostava, čeprav je znesek mojega naročila večji od 60 €?

Brezplačna dostava se nanaša na naročila, ki po obračunanem popustu in brez stroškov dostave znašajo več kot 60 €. Preberite več o dostavi na naši spletni strani.

Zakaj mi je zaračunana dostava v Zagrebu čeprav je znesek mojega naročila večji od 19,99 € | 150,61 kn?

Brezplačna dostava velja za poštne številke 10000, 10010, 10020, 10040, 10090, 10110. Za to morate izbrati možnost "Dostavno vozilo podjetja". Preberite več o dostavah na naši spletni strani.

Kakšni so stroški dostave?

Stroški dostave znašajo 5€, naročila nad 60€ pa dostavljamo brezplačno. Preberite več o dostavah na naši spletni strani.

Ali dostavljate v BiH, Srbijo, Makedonijo, Črno goro?

Žal kurirska služba, s katero sodelujemo, trenutno ne opravlja dostave izven Evropske unije. Preberite več o dostavah na naši spletni strani.

Ali dostavljate na otoke?

Seveda! Za večje otoke velja redna dostava s kurirsko službo, na manjše pa dostavlja Hrvaška pošta, a brez možnosti plačila po povzetju - naročilo je treba plačati vnaprej. Preberite več o dostavah na naši spletni strani.

Kakšen je čas dostave paketa?

Čas dostave paketa je 3-5 delovne dni za Slovenijo. Na Hrvaškem bo vaše blago dostavljeno v 1-3 delovnih dneh, in v drugi državah Evropske unije  za 7-10 dni.

Zakaj moja pošiljka zamuja?

Če je od vašega naročila minilo več kot  več kot 5 dni ( za Hrvaško velja več kot 3 dni) se obrnite na našo službo za stranke po e-pošti na [email protected] ali po telefonu +385 1 / 5573-568, da skupaj ugotovimo in odpravimo težavo.

Popusti

Kako dobim kode za popust?

Kode za popuste so del naših promocij. Najlažji način, da jih ne zamudite je, da se prijavite na naš novičnik.