Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Si želiš prihraniti 0,42 € pri tem naročilu in postati član kluba zvestobe?
Tovarna Zdrave Hrane – Klub Zvestobe
Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!
Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.
Komarček je majhna začimbna rastlina, ki se najpogosteje uporablja v kulinariki, vendar tudi v tradicionalni medicini, kje se pogosto uporablja kot rešitev za težave s prebavo, stresom in neprijetnim zadahom.
Taoasis sladko ekološko olje komarčka se lahko uporablja kot aromatičen vonj vaše sobe ali kot kapljica svežine na koži.
Kot naravni sobni vonj, bo olje komarčka prijetnega vonja razširilo prijetno atmosfero, in v stresnih časih bo lahko vir miru.
V aromaterapevtske namene se lahko uporablja le naravno sladko olje komarčka, ki da nežniji vonj od grenkega komarčka.
Ekološko sladko olje komarčka se dobro meša z janežom, meliso, nanom in z vrtnico, zato najdite svojo najljubšo kombinacijo in uživajte.
Sestavine:
Eterično olje komarčka (Foeniculum vulgare var. dulce) iz certificirane ekološke pridelave.
INCI:
Foeniculum Vulgare Dulce Fruit Oil, Limonene, Linalool.
Navodila za uporabo:
Nakapajte maksimalno 8-10 kapljic v osnovno olje in uporabljate za sproščajoče masaže.
Opozorila:
Hranite izdelke stran od občutljivega predela oči. Hranite izven dosega otrok. Eteričnih olj ne jemljite v notranjost. Nikoli ne uporabljajte nerazredčenega eteričnega olja neposredno na kožo. Vedno razredčite v ustreznem osnovnem olju.
Rok uporabe/LOT številka:
Na embalaži.
Pogoji shranjevanja:
Hranite na hladnem in suhem mestu, zaščitenim pred svetlobo.
Proizvajalec:
Taoasis GmbH, Am Duftgarten 1, D-32791 Lage, Nemčija
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
Država izvora: NemčijaSi želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: