Uporabniška podpora
Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!
Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.
Naroči preko telefona
Delovni čas Pon – pet od 7:00 do 15:00
Kruh kot noben drugi!
Predstavite si kruh, ki ni le hranljiv, temveč je tudi zelo okusen. Franken Korn kruh s korenčkom in lanenimi in sončničnimi semeni vam ponuja prav tole - kombinacija naravnih sestavin in popolne strukture.
Narejen iz previdno izbranih sestavin iz kontrolirane ekološke pridelave. Franken Korn kruh vsebuje naravno kislo testo, koščke korenčka, žitne izdelke, sončnična semena in lanena semena ter ščepec morske soli in kvasa.
Zaradi česa Franken Korn kruh izstopa?
Uživajte v bogastvu okusa in hranljivih snovi, bodisi, da ga uporabljate za okusne sendviče, toast ali kot dodatek priljubljenemu obroku. Franken Korn kruh bo zelo hitro postal neizogiben del vaše kuhinje.
Uživajte v kruhu ki bo združil tradicijo in zdravje na najboljši možni način!
Sestavine:
naravno kislo testo* (ržena polnozrnata moka*, voda), koščki korenčka* 29 %, žitni izdelki* (ržena polnozrnata moka*, ovseni kosmiči*), sončnična semena* 11 %, lanena semena* 9 %, lanena moka*, morska sol, kvas*
*iz kontrolirane ekološke pridelave
Opomba:
Lahko vsebuje sledi pšenice in sladkega volčjega boba.
Brez dodanih konzervansov in aditivov. Primerno za vegane. Rezine previdno ločite z nožem.
Pogoji shranjevanja:
Po odprtju embalažo dobro zaprite. Če jo ne uporabite znotraj 3 dneh: hranite v hladilniku.
Uporabno najmanj do/ LOT številka:
Na embalaži.
Proizvajalec:
PEMA Vollkorn-Spezialitaeten GmbH & Co. KG, 95163 Weissenstadt, Nemčija
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
na 100 g | |
Energija | 947 kJ / 227 kcal |
Maščobe | 9,9 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 1 g |
Ogljikovi hidrati | 23 g |
od tega sladkorji | 3,1 g |
Vlaknine | 9,9 g |
Beljakovine | 6,5 g |
Sol | 1,1 g |
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: