Hikari miso pasta bela ekološka v embalaži 500g
<
>

Za vzdušje azijskih arom v vaši kuhinji poskusite neustavljivo Hikari miso pasto!

Miso pasta je fermentirani izdelek pridobljen iz soje, soli in posebne kulture "koj", Večmesečni proces fermentacije lahko traja nekaj mesec do eno leto, in dolžina fermentacije bo vplivala na barvo paste in njen okus. 

Hikari miso pasta je svetla pasta, pridobljena iz surovine ekološke pridelave. Krajši proces fermentacije povzrola bolj svetlo barvo paste ter rahli okus paste. 

Zaradi rahlega slanega okusa Hikari pasta se lažje vklopi v različne jedi. Bodisi ali pripravljate preliv za solato, različne omake, namaze in znano miso juho. Pri uporabi miso paste v toplih jedeh je pomembno samo da pasto dodate na koncu kuhanja, saj bodo tako pozitivne lastnosti ohranjene v končni jedi. 

Pripravite neustavljive jedi za svoje najdražje in jih zavijte v neustavljive okuse azijske kuhinje z dodatkom Hikari miso paste!

Sestavine: 

Voda, SOJA 28%*, riž, sol , kvas, Koji kulture
*iz ekološkega kmetijstva

Pogoji shranjevanja: 

Hranite na suhem in hladnem mestu, stran od vira sončne svetlobe. 

Proizvajalec: 

HIKARI MISO Co., Ltd. 4848-1 SHIMOSUWA, SUWA-GUN, NAGANO 393-0041, Japonska

Daje na trg: 

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška
 

Država izvora: Japonska

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energijska vrednost 791 kJ / 189 kcal
Maščobe 6,2 g
od tega nasičene maščobne kisline 1,0 g
Ogljikovi hidrati 18,0 g
od tega sladkorji 13,6 g
Beljakovine 10,3 g
Sol 11,5 g