Uporabniška podpora
Semena trde (durum) pšenice lahko kalimo in uporabljamo na dva načina. Po 2–3 dneh jih lahko zaužijemo kot pšenične kalčke ali po približno 14 dneh kot pšenično travo, iz katere lahko stisnemo dobro znan sok.
Način uporabe:
Namočite v vodi za 8 ur. Seme sperite in enakomerno porazdelite v kalilnik, kozarec za kaljenje ali podobno, kjer semena nabreknejo do 4-krat večje velikosti. Hranite v dobro osvetljenem prostoru pri sobni temperaturi. Semena zalivajte 2 do 3-krat na dan 3–14 dni, odvisno od oblike uživanja. Pred uživanjem jih operite, kot bi to storili s solato. V hladilniku jih lahko hranimo teden do dva.
Sestavine:
Seme trde (durum) pšenice (Triticum durum) za kaljenje, iz ekološke pridelave.
Opomba:
Izdelek vsebuje gluten.
Prav tako lahko vsebuje sledi soje in gorčice.
Pogoji shranjevanja:
Hranite na suhem, temnem in hladnem mestu.
Rok uporabe:
Označeno na embalaži.
Proizvajalec:
BAVICCHI S.P.A., Via Della Valtiera 293, 06135, Umbria-Perugia, Italija.
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška.
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: