Probios ekološki rdeči ledvičasti fižol v plločevinki, 400g.
<
>

Rdeči ledvičasti fižol – Ekološki 400g Probios

Koda: 936

Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!

Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.

Naroči preko telefona

+385 1 5573 568

Delovni čas Pon – pet od 7:00 do 15:00

Rdeči ledvičasti fižol je okusen in močen!

Rdeči ledvičasti fižol je klasična sestavina mnogih okusnih jedi po vsem svetu, znan po svoji bogati teksturi in značilnem okusu. S svojo živo rdečo barvo in kremasto teksturo je ta fižol neizogibno živilo v številnih kuhinjah, ki dodaja bogastvo okusa in hranilno prednost jedem. 

Ta fižol je znan po svoji visoki vsebnosti beljakovin, vlaknin in esencialnih hranljivih snovi. Je bogat z antioksidanti, minerali, kot sta železo in magnezij, ter z vitamini. Razen tega, da vam zagotavlja bistven vir energije, rdeči ledvičasti fižol tudi podpira zdravje srca, prebavnega sistema in prispeva k splošnem občutku blaginje.

Ko gre za kulinarične možnosti, rdeči ledvičasti fižol je zelo vsestranska sestavina. Lahko se uporablja pri pripravljanju raznih jedi, vključno z juhami,, enolončnicami, solatami, curryjem, čili con carne, kot z različnimi mehiškimi specialitetami kot je burita ali tacosa. Njegova mehka struktura in bogat okus sta razlogi, zakaj je ta fižol ena najdražjih sestavin v vegetarijanskih in veganskih jedeh, kot tudi v drugih poslasticah. 

Uživajte v potovanju skozi pikantne okuse z rdečim ledvičastim fižolom Probios!

Sestavine:

Rdeči ledvičasti fižol*, voda.

*Iz ekološke pridelave.

Pogoji shranjevanja:

Hranite na suhem in hladnem mestu.

Po odprtju prestavite v nekovinsko posodo in hranite v hladilniku in porabite v nekaj dneh.

Uporabno najmanj do/LOT številka:

Označeno na embalaži.

Proizvajalec:

Probios S.p.A., via degli 13-15, Calenzano (FI), Italija.

Daje na trg:

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10090 Zagreb, Hrvaška.
Država izvora: Italija

Povprečna hranilna vrednost

Energijska vrednost 1032 kJ/247 kcal
Maščobe 0,8 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,2 g
Ogljikovi hidrati 44 g
od tega sladkorji 0,8 g
Vlaknine 8,1 g
Beljakovine 12 g
Sol 0,02 g