DomovReceptiCrunchy čokoladni brownie za sladkejši dan
Prigrizek - Sladka jed

Crunchy čokoladni brownie za sladkejši dan

Crunchy čokoladni brownie za sladkejši dan
Vsi recepti
23. oktober 2016.

Razlog, zaradi katerega morate poskusiti veganske sladice je občutek, ki imate v trebuhi potem ko pojeste bolj zdravo in naravno sladico, ki ni polna jajc, mleka in sladkorja - trije sestavin ki v kombinaciji, zlasti če gre za belo moko in sladkor, res dolgoročno škodi našem zdravju in zdravju naših otrok. 

Veganske sladice so, tudi, zelo preproste za pripraviti in vam je ni treba veliko peči in pripravljati. Še nekaj odličnega glede veganskih in presnih sladic je tudi nasičenost, zaradi katere več ni prejedanja s sladici.

Postopek: 

  1. Za biskvit, zmešajte v namiznem mešalniku mandlje in roehe, dokler niso fini kot moka. 
  2. Dodajte kakav v prahu in sol ter premešajte in polagoma dodajajte datlje z mešanjem. 
  3. Ko dobite lepljivo zmes, jo prestavite v model, obložen s peki papirjem. 
  4. Pustite ohladiti v hladilniku, v tem času pa tekočem kokosovem olju dodajte vse sestavine za topping, razen popsa. 
  5. Dobro zmešajte in dodajte na koncu popse. 
  6. Zlijte po biskvitu in dajte v zamrzovalnik za 4 ure. 

Ko želite sladico, vzemite iz zamrzovalnika, pustite, da se sprosti ter narežite na kocke. 

Prijavite se za naš novi Novičnik in izvedite, kaj vam novega prinaša naša Tovarna Zdrave Hrane. Ob prijavi na novičnik pa pridobite 10% popusta za prvo naročilo!