Uporabniška podpora
Živilo, ki je nastalo pred več 1000 leti na Kitajskem in se še danes najde na naših krožnikih, in je še bolj priljubljeno vsakim dnevom.
Ja, to je tofu, oziroma sojin sir, ki se lahko pripravi na zelo veliko okusnih načinov.
Odsotnost okusov, ki je značilen za tofu, je pravzaprav njegova prednost. Ko se marinira z začimbami ali praži v različnimi omakami, tofu kot goba vpije arome in je lahko okusa, katerega koli vi želite. Tofu je zelo zdrav, vendar v zmernih količinah. Ko smo ga že tako pohvalili, je čas da vam prestavimo ta okusni recept za okus z njim.
Malo truda , še menj sestavin in nastaja omaka, ki je popolna za vegane kot tudi za tiste, ki ne prenašajo laktoze.
Priprava:
Ta omaka bo se odlično podala zelenjavi v tempuri, ocvrti zelenjavi, zapečeni musaki ali testeninah z zelenjavo.
Za še več zdravih in okusnih receptov, se prijavite na naš brezplačni NOVIČNIK.
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: