Uporabniška podpora
Beli riž! Basmati riž! Jasmin riž! Vse ste jih že poskusili. Vendar kdo je že poskusil rdečega riža? Kaj pa sploh je rdeči riž? Kot rjavi in beli, rdeči ima neverjetne zdravstvene prednosti. Poleg tega je mamljive barve, ima veliko več hranil kot druge vrste riža, in to bogastvo se skriva prav v rdeči lupini.
Uporaba rdečega riža je znana že več tisoč let. V ljudski kitajski medicini se uporabljala za prebavne in črevesne težave, ter za cirkulacijo krvi.
Pri nas pa je rdeči riž en ljubših žit v kuhinji.
Razen prehranskih lastnin, riž se stoletja uporabljal v zdravilne namene, ter za preprečevanje in zdravljenje, pri čimer se je vsekakor največ uporablja prav rdeči riž. Spoznajmo ga. V enem super receptu s čičeriko in karamelizirano čebulo.
Priprava:
Medtem ko kuhate rdeči riž, prebrskajte naš zeleni NOVIČNIK!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: