Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Vonj sveže pečenega domačega kruha, zvok hrustanja skorje pod zobmi, poln okus kruha, ki obiluje zdravjem, je dober začetek dneva. Če poleg vsega toga, še rečemo da je ta hrustljavi kruh, spečen v toploti svojega doma, narejen iz ržene moke, je to popolna kombinacija!
Rž je žito ki se v kulinariki lahko uživa v obliki semena, kosmičev ali moke, iz katere se dela rženi kruh. Pridelava tega žita je začela v Aziji, in se je rž hitro razširilo tudi na Evropo in ostanek sveta. Danes je drugo najbolj pomembno žito po pšenici. Rž se uporablja za krepitev imunitete, in je to zaradi vrednih hranilnih sestavin, ki se nahajajo v zunanji lupini semena in v središču semena.
Rž vsebuje zelo malo glutena, vendar veliko vlaknin, kar pomeni da se lahko uporabi pri osebah ko so občutljive na gluten (vendar ne pri osebah, ki trpijo za celiakijo) ali pri posameznikih, ki želijo izgubiti odvečne kilograme.
V tem primero, če imate rženi kruh in šele nekaj sestavin, ste že na pol poti do zelo okusnega domačega kruha... ki ga bodo oboževali vsi. Tudi vaši otroci, tisti najmlajši.
Priprava:
Seveda imamo tudi najboljše namaze za ta kruh!
Lahko jih najdete TUKAJ!
In ko jih izbirate, se prijavite na naš Novičnik!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: