Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Prisegate na vegansko prehrano? Ne prenašate jajc? Imate alergijo ali intolerancijo na njih? E pa, svejedno ćete danas pojesti kajganu!
Kako? Dober stari tofu ima odgovor. Tofu je eden od najpomembnejših virov beljakovin rastlinskega izvora.
Za razliko od nekaterih drugih z beljakovinami bogatih živil (kot so meso in mlečni izdelki) je tofu izredno lahek za prebavo, ker se v postopku proizvodnje odstranijo vlaknine in v vodi topni ogljikovi hidrati. Vsebuje železo, magnezij, cink, vitamine B skupine in vitamin E, ne vsebuje kolesterola in ima nizko kalorijsko vrednost. Drobljen tofu z malo rastlinskega mleka (vglavnem sojinega) zagotoi pravo teksturo umešanih jajc, ki smo jih vsi jedli kot otroci. Če se želite pravega, avtentičnega okusa je tukaj ena rahlo "smrdeča", a zelo dobra sol - črna sol.
Ko si predstavljate pravi, klasičen zajtrk so umešana jajca verjetno nekaj kar vam takoj pride na misle. Pripravljena v trenutku, nasitjo pa vas za več ur.
Tak beljakovinski obrok vam bo polepšal vsako lačno jutro.
Postopek:
YumYum, hvala za odličen zajtrk! Nič več nismo lačni.
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: