Uporabniška podpora
Parmigiana je tradicionalna italijanska jed z jajčevci. Obstaja več načinov pripravljanje te svetovno znane jedi, odvisno od kraja Italije, iz katerega prihaja recept.
Prmigiana di melanzone alo melanzane alla parmigiana ali preprosto parmigiana je italijanski klasik. Gre za zapečeno zloženko iz praženih jajčevcev, paradižnikove omake, parmezana, mozzarelle in bazilike.
Ima veliko teorij in način samega praženja jajčevca, ali grejo najprej jajčevci v jajce ali samo v moko ter na olje Mi smo se odločili izogniti cvrtju in smo naredili super zdravo različico.
Jajčevci vsebujejo zelo malo maščob in imajo le 16 kalorij na 100 g ter se zato priporočajo v dietah!
Zaradi velike količine vode odlično vplivajo na veliko telesnih procesov, zakaj pa naj ne bi to živilo specifičnega okusa vključili v eno posebno jed, ki vam bo zagotovo všeč.
Postopek:
Novičnik skriva še več odličnih receptov!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: