Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Najboljše iz zelja je njegov okus in vonj! Obožujemo ga v zeljnih krpicah, enolončnicah, solati ali v obliki zakisanega zelja. Kaj pa menite o toem, da ga naredite pečenega na ponev?
Pomladni kapus je odličen za solate, jesenskega svežega pa lahko dušite ali pečete v pečici, medtem ko kisli kapus lahko postrežete s katero koli jedjo. Za te predloge lahko uporabite vijoličasto in zeleno zelje, ne bo nobene razlike.
To pomlad smo se odločili da zelje spečemo na ponev, potem kuhamo še 10 minut. Za ta čas v ponvi pripravimo omako iz oljčnega olja, česna v prahu, tamari omake, jabolčnega kisa in agavinega sirupa, ki smo ga dali prek zelja, rezultat vas bo navdušil, z vami pa delimo recept v nadaljevanju!
Še veliko odličnih receptov najdite v naši kuharici za junij!
Seznam sestavin se nahaja pri vrhu strani z desne strani.
Postopek:
Dober tek!
Prijavite se na naš brezplačen Novičnik in prvi izvedite vse novice iz zdravega življenja s Tovarno Zdrave Hrane! S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na prvo naročilo.
Zanima vas lahko tudi...
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: