Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Klasična italijanska omaka, ki iz vsake testenine naredi gurmanski užitek je prav bolonjska omaka, ki ji se redko kdo upre. Ima veliko različic izvornega recepta, eksperimentirate lahko z vrstami nadomestka mesa, začimbami in z zelenjavo.
Tako imenovano pšenično meso je izdelano iz beljakovin. V 100g seitana se nahaja skoraj 75 g beljakovin. seitan je skoraj brez maščobe, v 100g ima samo 1,9g maščob in skoraj nobenih nasičenih maščobnih kislin.
Morda bi si mislili, da je pšenična jed bogata z ogljikovimi hidrati, vendar pri seitanu to ni tako. V postopku izdelave seitana se večina ogljikovih hidratov odstrani ter ostanejo samo pšenični proteini.
Postopek:
To jed pripravite s testeninami kot so:
Za dodatne in zdrave recepte in nasvete se prijavite na naš Novičnik!
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: