Uporabniška podpora
Zelenjavni zvitki so tradicionalna azijska jed, ki jo pripravljajo v vzhodni in jugovzhodni Aziji in jo imajo radi po vsem svetu!
Glavna sestavina je rižev papir, v katerega so zaviti različni nadevi: zelenjava, sadje in različne kombinacije. Zvitke postrežemo surove ali ocvrte, lahko pa jih tudi pohamo, vendar jih bomo danes spekli v pečici. Pogosto jih postrežejo z omako, v katero se zvitki namakajo. Omaka je običajno kombinacija ribje ali sojine omake z limono, čilijem in različnimi začimbami, lahko pa se z receptom poigrate tudi sami.
Brezglutenska različica zelenjavnih zvitkov, oziroma uporaba riževega papirja, daje tudi ljudem z intoleranco ali alergijo na gluten možnost, da uživajo v tem lahkem, okusnem in zdravem obroku. Pravzaprav, navdušena bo celotna družina, pa tudi videti bo lepo.
Pred uporabo je treba rižev papir namočiti v hladni vodi za 40–50 sekund oziroma toliko časa, da pod prsti začutite, da je postal mehkejši in prožnejši.
Spomladanskih zvitkov v riževem papirju ni treba ocvrti. Izognite se maščobam, prihranite čas in uživajte v teh preprostih in okusnih spomladanskih zvitkih, polnih zelenjave.
Postopek:
Nismo dovolili, da bi Zgodbe ene kuhalnice ostale skrite. Sporočite nam svoje vtise, ko preizkusite ta barvit recept!
In ja, NOVIČNIK vas čaka!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: