Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
si
Dostava na: Hrvaška
Dostava na: Hrvaška
Spremeni državo dostave
0
V košarici (0)

Ups! Tvoja košarica je prazna?!

Brez skrbi, še ni prepozno za dodatne prihranke ali nakup tvojega najljubšega izdelka.

Predlagamo, da košarico začneš polniti z izdelki iz aktualne

     TEDENSKE AKCIJE     

DVOTEDENSKE AKCIJE

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave ti manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Recepti Zdrave sladice Odkrijte skrivni recept za neustavljivo presno Raffaello torto - enostaven, hiter in popoln za vsako priložnost!
Prigrizek - Sladka jed

Odkrijte skrivni recept za neustavljivo presno Raffaello torto - enostaven, hiter in popoln za vsako priložnost!

Vsi recepti
04. julij 2024.

Užitek ob prvem grižljaju!

Presna Raffaello torta vas bo očarala s svojo kombinacijo nežnih okusov in z bogastvom tekstur.  Brez peke in brez sladkorja, ta torta je popolna kombinacija zdravih sestavin in eksotičnega okusa. 

Predstavite si mehke, kremaste plasti iz mandljev in kokosa, prekrite s svilnato kremo iz indijskih oreščkov in kokosa. Vsaki grižljaj je kot majhni užitek - osvežilni, vendar dovolj sladek, da bi prebudil vaše okušalne brbončice. 

Zunaj je torta pokrita s hrustljavimi koščki kokosa, ki so v nasprotju z nežno notranjostjo. Sijajen beli sloj kokosove kreme in koščki mandlja dodajajo dimenzijo vsakem kosu, ter tako vsak grižljaj prebuja posebno doživetje v vas. 

Ta torta ni samo poslastica - je mojstrovina polna okusov, ki bo zadovoljila tudi najbolj izbirčni gurmane. Pripravljanje je preprosto, rezultat pa je čarobna kombinacija eksotike in zdravja, prava oaza užitka v vsakem kosu. Zato pojdimo pripravljat!

Recepti za presno Raffaello torto

Postopek: 

  1. Vse sestavine za podlago dajte v multipraktik in zmešajte do lepljive zmesi. 
  2. Podlago vtisnite v model premera 15-17 cm in pustite v hladilniku, medtem ko vi pripravljate kremo.
  3. Indijske oreščke namočite v vodi čez noč ali jih prekuhajte 10 minut, da omehčajo ter jih odcedite in dobro sperite. 
  4. Vse sestavine za kremo dodajte v namizni mešalnik in zmešajte do gladke teksture. 
  5. Kremo zlijte po podlagi in pustite v zamrzovalniku nekaj ur ali čez noč. 
  6. Torto hranite pri sobni temperaturi okoli 20 minut pred rezanjem, da se sprosti. 

*Če želite, kroglice za okras lahko naredite iz enake zmesi kot za podlago, znotraj vsake dajte eden blanširan mandelj in jih povaljajte v nastrgan kokos.

Responsive YouTube Video Thumbnail

Ob prijavi na Novičnik pridobite 10% popusta na prvo naročilo! Pohitite in se naročite!

In če želite narediti še kakšen recept, oglejte si ali v naši kuharici ima česa, kar bi vas zanimalo! 

Prelistaj brezplačno kuharico

Komentiraj in oceni recept

Tvoj e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na tvoj komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.