Pasta natura testenine s konopljo peresniki brez glutena v embalaži 250g
<
>

Testenine s konopljo Brez glutena - Ekološke 250g Pasta Natura

Koda: 007561

Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!

Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.

Naroči preko telefona

+385 1 5573 568

Delovni čas Pon – pet od 7:00 do 15:00

Spremenite klasične recepte s testeninami v brezglutenske s Pasta Natura testenine s konopljo!

Testenine so preprosto živilo iz samo dveh sestavin; moke in vode. Klasični recepti uporabljajo pšenično moko, lahko pa obstajajo tudi druge prehranske možnosti, ki ne vsebujejo glutena. Zato velja poskusiti testenine Pasta Natura s konopljo, ki poleg konopljine moke vsebujeta bio riževo in koruzno moko iz ekološke pridelave.

Kombinacija različnih mok daje pestro hranilno sestavo in omogoča doseganje kompaktne, idealne teksture testenin ter specifične blage arome, ki se poda k različnim receptom.

Pripravite okusne testenine s sirom, bolonjez ali carbonaro, lahko jih zapečete v pečici in uživate v vseh koristih, ki jih ponuja Pasta Natura!

Sestavine: 

Koruzna moka*, riževa moka*, moka iz semen konoplje* 8 %
*iz ekološke pridelave

Opomba: 

Lahko vsebuje sojo. Brez glutena. Primerno za vegane.

Navodila za uporabo: 

Na 100 g izdelka dodajte 1 L vode. V posodo dodajte vodo in ji dodajte žlico oljčnega olja. Pustite, da voda zavre in dodajte približno 10 g soli na 100 g testenin. V vrelo vodo dodajte testenine in pustite, da se kuhajo 10 - 12 minut. Ko so testenine kuhane, jih je treba precediti.

Pogoji shranjevanja: 

Hranite na suhem in hladnem mestu. 

Rok uporabe/LOT: 

Na embalaži. 

Proizvajalec: 

Pasta Natura S.R.L., AZIENDA  AGRICOLA, Via Cantarane, 1/B, 12020 Villafalletto CN, Italija

Daje na trg: 

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška

Država izvora: Italija

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energijska vrednost 1433 kJ / 338 kcal
Maščobe 2,4 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,6 g
Ogljikovi hidrati 67 g
od tega sladkorji 0,9 g
Vlaknine 4,4 g
Beljakovine 10 g
Sol 0,03 g