Annapurna ekološka tofu salama s papriko v vakumirani prozorni plastični embalaži, 100g.
<
>

Tofu salama s papriko – Ekološka 100g Annapurna

Koda: 005287

Zamenjajte svojo klasično salamo z  aromatično Annapurna tofu salamo z dodatkom paprike, ki bo navdušila tudi največje gurmane.

Tofu velja za enega najpomembnejših virov rastlinskih beljakovin in je zaradi nizke kalorične vrednosti tudi odlično dietno živilo.

Annapurna tofu salama je narejena iz kakovostnih sestavin in je 100% rastlinskega izvora.

Annapurna tofu salama ne vsebuje:

  • ojačevalcev okusa 
  • umetnih arom 
  • dodatkov (niti tistih, ki so dovoljene v ekoloških izdelkih)
  • emulgatorjev 

Annapurna tofu salama je narejena iz tofuja, sojinih in pšeničnih beljakovin ter začimb, ki ustvarjajo popolno harmonijo okusov, ki bodo tudi najnavadnejši  sendvič spremenili v gurmansko poslastico.

Tofu salama s papriko ima veganski certifikat, hrvaški eko certifikat in EU eko certifikat, kar dokazuje izjemno visoko kakovost vseh sestavin.

Obogatite svoje sendviče z okusnimi aromami Annapurna tofu salame, oplemenitene s papriko.

Način uporabe:

Uporabite kot narezek.

Sestavine:

Tofu* (EU) (70 %) (soja*, voda, ojačevalec: kalcijev klorid, naravni dim lesa bukve), voda, sončnično olje*, shoyu* (soja*, voda, pšenica* sol), pšenične beljakovine*, začimbe*, paprika* 1 %, čebula*, jabolčni kis*, sol.
*iz nadzorovane ekološke pridelave

Opomba:

Izdelek lahko vsebuje sledi sezama in gorčice.

Pogoji shranjevanja:

Hranite na temperaturi od +2 °C do + 7 °C. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 5 dneh.

Rok uporabe:

Na embalaži.

Proizvajalec:

Annapurna d.o.o. Siget 18, 10431 Sv. Nedjelja, Hrvaška

Država izvora: Hrvaška

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energijska vrednost 728 kJ / 172 kcal
Maščobe 2,04 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,29 g
Ogljikovi hidrati 17,86 g
od tega sladkorji 0,6 g
Beljakovine 20,51 g
Sol 1,93 g