Uporabniška podpora
Italijanska poslastica v veganski obleki s Probios ragujem z lečo!
Ragu je italijanska specialiteta, običajno z mesom, s Probiosom pa je mogoče to tradicionalno jed okusiti tudi v vege različici.
Meso smo nadomestili s koščki leče, ki so dober nadomestek za meso. Odlična paradižnikova omaka s koščki leče se odlično poda k enostavnim jedem s testeninami po želji, z dodajanjem vode pa pripravimo ragu juho.
Probios ragu ima optimalno gostoto, pridelan pa je v kontroliranih pogojih iz kakovostnih ekološko pridelanih surovin.
Če ste ljubitelj italijanske kuhinje in iščete vege različice njihovih tradicionalnih jedi, potem raguja iz leče Probios ne smete preskočiti!
Sestavine:
Paradižnik* 44% leča* 26%, koncentrat paradižnika* 8,9%, oluščena rdeča leča* 5,5%, voda, kosmiči kvasa, izvleček kvasa, belo vino*, ekstra deviško oljčno olje*, čebula* 0,9%, korenček* 0,9%, morska sol, zelena* 0,2% lovorjev list*, muškatni orešček*, črni poper*:
*iz ekološke pridelave
Opomba:
Brez glutena. Primerno za vegane.
Pogoji shranjevanja:
Po odprtju prelijemo z oljem, shranimo v hladilniku in porabimo v nekaj dneh.
Uporabno najmanj do/ LOT:
Na embalaži.
Proizvajalec:
Il Nutrimento srl - Via Dante Alighieri 62, Calenzano (FI), Italija
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška
na 100 g | |
Energijska vrednost | 309 kJ / 74 kcal |
Maščobe | 1,5 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 0,3 g |
Ogljikovi hidrati | 8,1 g |
od tega sladkorji | 3,1 g |
Beljakovine | 5,2 g |
Sol | 0,51 g |
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: