Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Iščete ekološko hrano za vaše ljubljenčke? Preverite našo ponudbo!

Iščete ekološko hrano za vaše ljubljenčke? Preverite našo ponudbo!

Občutljiv, zahteven, izbirčen ljubljenček? Imamo rešitev za vas!

Za kosmate prijatelje izberimo le najboljše!

Hišni ljubljenčki imajo posebno mesto v naših srcih in življenjih in proces razvijanja toplega odnosa, polnega medsebojne ljubezni in zaupanja, se začne v trenutku, ko njihove tačke prvič stopijo v našo družino, skozi skupne igre in sprehode, pa tudi skrb, ki jo vlagamo v njihovo dobro počutje – in ki jo vračajo k nam s svojo naklonjenostjo in zvestobo.

Strinjali se boste z nami, nič ni lepšega, pa tudi lažjega, kot razviti globok in poseben odnos s svojim ljubljenčkom! 

Obstajajo tudi prepričljivi dokazi kliničnih študij, ki kažejo da je interakcija z ljubljenčkom zelo koristna za fizično, emocionalno zdravje ljudi in da naši štirinožni prijatelji v nas prebudijo najbolj iskrena in pozitivna čustva. 

Prav zato, svojim ljubljenčkom želimo dati toploto, ljubezen in največje udobje zdravega življenja, katerega si tudi zaslužijo.

Prav zato smo na naše police Tovarne Zdrave Hrane dali je najboljšo, naravno, ekološko in okolju prijazno hrano, ki bo ustrezala tudi našim najbolj izbirčnim ljubljenčkom. 

hišni ljubljenčki

Spoznajte Yarrah - blagovno znamko ki skrbi  za vaše ljubljenčke

Najboljša hrana za vaše ljubljenčke je ekološki pridelana, hipoalergena in naravna. Prav zato smo na naše police dali najbolj kakovostne, popolnoma naravne, hranilno vredne in veganske možnosti za ljubljenčke. 

Yarrah je sodobna in ozaveščena, okolju prijazna in ekološka blagovna znamka, ki proizvaja okusno hrano za hišne ljubljenčke najboljše kakovosti, brez povzročanja nepotrebnega in škodljivega vpliva na okolje. Vsa živila imajo ekološki certifikat.

"Počutimo se odgovorni za dobro ljudi, živali in narave. Smo iskreni in transparentni. Želimo narediti prave izbore brez kompromisov, tudi če to ni vedno najlažji način!. Prav taka je tudi naša Tovarna. Yarrah izdelki niso škodljivi za živali ter niso preizkušeni na živalih, so GMO - free in so narejeni iz naravnih in okolju prijaznih sestavin. 

Yarrah nutricionisti so ustvarili premium vegansko in klasično hrano za pse in mačke, ki je bogata z vsemi potrebnimi hranljivimi snovmi, vitamini in minerali. Linija hrane za ljubljenčke je narejena zgolj iz najbolj kakovostnih sestavin, bogata je z rastlinskimi in živalskimi beljakovinami in vsem, kar je vašem štirinožnem prijatelju treba za zdrav in brezskrben vsakdan. Zdrava hrana bo izboljšala telesno kondicijo vaših hišnih ljubljenčkov in jih ohranila v popolni kondiciji in brezhibnem zdravju.

Yarrah ekološka hrana za pse 

Yarrah ekološka hrana za mačke

hrana za pse in mačke

Mali nasveti za izbiranje najbolj kakovostne hrane za vašega ljubljenčka

Ko izbirate hrano za vašega ljubljenčka,  je pomembno upoštevati več dejavnikov. Spodaj je nekaj koristnih nasvetov, ki vam lahko pomagajo pri izbiri.

  • Sestavine

Pozorno preberite seznam sestavin hrane za hišne živali in poiščite vire kakovostnih beljakovin. Dobra izbira so tudi viri ogljikovih hidratov, kot sta rjavi riž in sladki krompir. Pomembno je tudi izogniti se hrani, ki vsebuje veliko sladkorja, umetnih barvil in arom, koruze in pšenice. Superior hrana za pse načeloma pomeni, da je to hrana, ki vsebuje največ vitamin in hranil, vendar bi najboljše bilo, da pred nakupom natančno preverite embalažo. 

  • Starost in velikost ljubljenčka

Izberite hrano, ki je prilagojena starosti, velikosti in aktivnosti vašega ljubljenčka. Na primer, hrana za mladiče ni priporočljiva za odrasle pse, ker ima drugačno raven hranljivih snovi. 

  • Specifične prehranske potrebe

Če ima vaš ljubljenček posebne prehranske potrebe, kot je neprenašanje določenih sestavin ali debelost, poiščite hrano, ki je posebej oblikovana za njegove potrebe. Alergija na hrano pri psih ni redek pojav, zato bodite pri menjavi hrane pozorni na vedenje in reakcije psa. Alergije pri psih lahko vključujejo izpuščaje, težave z dihanjem, drisko in prebavne težave.

  • Kakovost proizvajalca hrane

Vedno izberite hrano priznanega proizvajalca z dobrim ugledom. Prav tako lahko raziščete proizvajalca in njegove proizvodne procese, da zagotovite, da uporabljajo varne in kakovostne organsko pridelane sestavine.

  • Raziščite vrsto hrane

Obstajajo 3 vrst hrane za pse: suha hrana, konzervirana hrana in sveža hrana. Vsaka hrana ima svoje prednosti in slabosti, najboljše bi bilo najti tisto, ki najbolj ustreza okusu in potrebam vašega psa. 

  • Prisluhnite potrebam svojega ljubljenčka

Prva in najpomembnejša stvar, ki jo morate storiti pri psih, je, da spremljate njihovo vedenje in reakcije, saj boste tako najbolje videli njihove želje oziroma nezadovoljstvo.

  • Posvetujte se z veterinarjem

Vaš veterinar je vedno najboljša oseba za svetovanje o prehrani vašega psa. Vprašajte ga, kakšno hrano bi priporočil vašem ljubljenčku in kako narediti prehod na novo vrsto hrane na pravi način. 

Celotno ponudbo ekoloških, okolju prijaznih in kakovostnih izdelkov za vaše štirinožne prijatelje si lahko ogledate v naši spletni trgovini, za še več zdravih nasvetov in receptov pa se prijavite na naš Novičnik, kjer vas čaka 10% popust na prvo naročilo!

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.