Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Oreščki so popoln prigrizek tudi v manjših paketih!

Oreščki so popoln prigrizek tudi v manjših paketih!

Prigrizek "za na pot"

Že tiči na vejici vedo, da so oreščki izjemno zdravi, hranljivi in polni hranil. O njihovih prednost je ni treba veliko govoriti, zaradi svoje praktičnosti, brez težav jih lahko vključite v svoj dnevni jedilnik kot prigrizek in zdrav prigrizek kjerkoli da ste. 

Oreščki so neverjetno hranljiva in okusna možnost za grizljanje, ki vam ponuja številne prednosti. Ne glede na to, ali se gibljete, ste lačni med obroki ali preprosto iščete zdravo alternativo za tradicionalne prigrizke, oreščki so popolna izbira. V majhnih paketih pa vam ti majhni energijski prigrizki zagotavljajo veliko hranljivosti in okusnega zadovoljstva. 

Oreščki so bogati s hranili, kot so beljakovine, zdrave maščobe, vlaknine, vitamini in minerali. Vsebujejo esencialne maščobne kisline, bistvene za zdravje srca in možganov, kot tudi beljakovine, ki so pomembne za gradnjo mišic in ohranjanje telesne teže. Razen tega, oreščki so tudi dober vir vlaknin, kar pomaga pri uravnavanju prebave in ohranjanju občutka sitosti. 

Veliko bogastvo v majhni embalaži

Ena glavnih prednosti oreščkov kot prigrizka je njihova embalaža. Oreščki se lahko hranijo v majhnim, praktičnim pakiranjem, ki so popolna za potovanje, odhod v službo ali šolo ali za katero koli drugo aktivnost doma Ne glede na to ali  ste v avtomobilu, vlaku ali v letalu, preprosto pa lahko daste vrečko oreščkov v torbo ali žep in imate zdrav prigrizek pri roki kadarkoli to želite. 

Oreščki  so odlična priložnost za potešitev lakote med obroki. Njihova kombinacija beljakovin, zdravih maščob in vlaknin vam zagotavlja dolgotrajno energijo in občutek sitosti, zaradi česa je idealna možnost za ohranjanje stabilne ravni energije skozi dneva. Namesto da posežete po hitrem in nezdravem prigrizku, kot je čips ali sladkarije, raje izberite oreščke, da boste lakoto potešili na bolj zdrav način. Za to je poskrbel Nutrigold, saj s svojimi NutriGO pakiranji, lahko imate zdrave prigrizke kjerkoli in kadarkoli, vedno boste imeli tudi zadostno količino zdravih živil. Tukaj je nekaj predlogov oreščkov v prisrčni, majhni embalaži. 

Indijski oreščki in sušene brusnice

Indijski oreščki so eksotični oreščki z bogato kremasto teksturo in značilnim okusom, ki kombinira sladkobo z blago oreščkasto noto. Ti oreščki so bogati s hranljivimi snovmi, vključno z zdravimi maščobami, beljakovinami, vlaknini, vitamini in minerali, zaradi česa je idealen dodatek k zdravi prehrani. Indijski oreščki so znani po svojih antioksidantivnih lastnostih in možnih koristih za zdravje srca in možganov. V kombinaciji z brusnicami pa dajejo popoln odmerek sladkega, zdravega in slanega v pavzah med obroki. 

Lešnik in bananin čips

Lešnik je orešček, ki poteka iz drevesa lešnika iz družine brez. Ti oreščki so bogati s hranljivimi snovmi, vključno z zdravimi maščobami, beljakovinami, vlakninami, vitamini E in mnogimi drugimi hranili. Lešniki imajo bogat oreščakst okus in se pogosto uporabljajo v raznih kulinaričnih receptih, neredko pa so idealni za hitri in zdrav prigrizek. Niso le okusni, lešniki so znani po svojih koristih, vključno s podporo zdravja srca, možganov in kože. Bananin čips je vedno bil znan koz zdrav nadomestek za klasični čips, v kombinaciji z lešnikom pa popolno dopolnjuje zdravo in slastno. 

Brazilski oreh

Brazilski oreh, znan tudi kot orešček iz Brazilije ali brazilski orešček, poteka iz Južne Amerike, znan pa je po bogastvu hranil in značilnem okusu. Ti oreščkasti sadeži so izjemno bogati s selenom, esencialnim mineralom, ki igra bistveno vlogo pri ohranjanju zdravja imunskega sistema in funkcije ščitnice. Ravno zaradi tega jih ni priporočljivo uživati ​​v večjih količinah, saj so za dnevni vnos kakovostnih hranil dovoljeni največ štirje ti oreščki. In verjemite, dovolj vam bo. 

Mandelj

Mandlji so priljubljeni oreščki, ki potekajo iz Sredozemlja ali Bližnjega vzhoda ter so znani po svoji bogati hranljivi vrednosti in raznimi koristmi. Ti okusni oreščki so bogati z zdravimi maščobami, beljakovinami, vlakninami, vitaminom E, magnezijem in drugimi pomembnimi hranili.  Odlično se podajo k vsem receptom, še boljši pa so, če lakoto potešite s tem okusnim oreščkom in ne z nezdravimi prigrizki.

Oreščki so več od le okusnega prigrizka - so hranljivo bogastvom, ki vam zagotavlja številne prednosti. Pakirani v majhnih embalažah, so popolni za potovanja, za potešitev lakote in za ohranjanje energije čez dan. Ne glede na to, ali ste doma ali se gibljete, oreščki so vedno praktična in okusna izbira za zdravo grizljanje.  

Za še več nasvetov, receptov in izdelkov, se naročite na naš Novičnik in pridobite 10% popusta ob prvem naročilu.

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.