Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Vse, kar delamo Imamo 2023 razlogov, da praznujemo to leto in naše poslovne uspehe

Imamo 2023 razlogov, da praznujemo to leto in naše poslovne uspehe

Odprtje nove poslovalnice in začetek cateringa Zdravo

Odprtje nove poslovalnice in začetek gostinske dejavnosti, oziroma cateringa Zdravo!

Vsi članki
27. december 2023.

Štejemo še zadnje dneve 2023. leta in praznujemo naše poslovne uspehe tudi pred sam konec 2023. 

Ko se ogledamo nazaj se lahko zavedamo tega da Tovarna Zdrave Hrane nikoli ni bila bolj pestra, močna, vesela in konkurenčnejša - po številu poslovalnic in oboževalcev, po številu izvedenih načrtov in po številu zaposlenih...pa tudi po nekaterih novostih, za katere smo se opogumili.

Zgodilo se Zdravo!

Začeli smo z lastnim cateringom oziroma "linijo" različnih veganskih obrokov. Po naših gostinskih obratih Zdravica&Kavica se je to zdela logična poteza. Za nas ni bilo le logično, ampak tudi zabavno in zahtevno. Torej, vse, kar imamo radi! Naša lastna  blagovna znamka Nutrigold je dobila brata in rodil se je Nutrigold fresh, ki združuje najbolj zdrave obroke in sokove, ki jih lahko vzamete ven in ki jih spretno pripravljajo kuharji in gastronomi, zbrani pod imenom Zdravo! - restavracija, catering, okrepčevalnica, kar želite.

Sushirito, tortilje, pašticada iz seitana brezglutenske sladice, sveže stisnjeni sokovi, solate... ni česar ni v naši majhni gostilni, kjer se vsak dan veselo kuha, in še veselejše je -tudi celo v TZH poslovalnicah in v Zdravici&Kavici, za naročila na Glovo in Wolt

Naša majhna zelena skupnost je cvetela iz dneva v dan

To leto smo lahko ponosni na dejstvo, da je skupnost ljubiteljev zdravega rasla iz dneva v dan. Naša številna in multikulturna ekipa 170 ljudi je vsak dan poskrbela, da so naročila dostavljena, akcije realizirane, akcije kreirane, računi obračunani, paketi zaviti, živila prodana, in da so ustvarjeni recepti, ki vas osvajajo. Energija, ki jo ustvarjajo naši zaposleni, je posebna in očitno uspešna!

Prav zato smo se jim želeli nekako oddolžiti. Dolgo časa smo razmišljali, kako še dodatno "vlagati" v naše zaposlene in srečno ekipo. Ustanovili smo TZH akademijo Zdravica & Školica. Ne pravijo zaman, da je znanje moč, zato smo skupaj z vrhunskim dr. Sebastijan Orlić, dr. dodatno izobraževanje uvedli z namenom nadaljnjega učenja in izpopolnjevanja znanja zaposlenih. Sodeč po odzivu na prvih nekaj izobraževanjih, nam je tudi to uspelo! In veliko smo se naučili!

Vse, kar smo izvedeli v okviru naše akademije 8 predavanj, ki zajemajo različne teme o pomenu prehrane in njenem vplivu na zdravje, nam bo pomagalo, da vam, naši dragi Zdravoljubci, pomagamo še bolje in učinkoviteje! Vsako vaše vprašanje nas vsak dan navdihuje pri iskanju odgovorov in hvala vam za to, saj vsi skupaj rastemo!

In ne le to, zaradi vas smo uspeli uresničiti tudi odprtje prodajalne na Bundeku v Zagrebu. 16. lokacija nam je še posebej ljuba, saj smo uspeli združiti bar Zdravica&Kavica, tako da je ta lokal postal idealna "postajališče" za vse tiste, ki čez dan potrebujejo oddih.

Lokacija, ki nam je manjkala

V zadnjih 5 letih nas oboževalci vprašajo, "Kdaj pridete v Novi Zagreb?" in končno smo prišli!

Kot soseska, ki živi na polno, se je Bundek za nas izkazal kot idealno mesto, torej mesto, ki smo ga pogrešali.

In te zgodbe še ni konec, saj smo leta 2023 ugotovili, da nam manjka še nekaj! Zabavni videi na družabnih omrežjih (facebook, instagram, tiktok), preko katerih boste spoznali nas, pisarno in tisto energijo, o kateri ves čas govorimo. Naša digitalna in kreativna ekipa nas vsak dan zabava s snemanjem pisarniškega vsakdana, odpira vrata naše pakirnice in skladišča, razkriva male skrivnosti naših trgovin in še veliko več. Želimo biti transparentni, pošteni, odprti! Upamo, da to cenite in bomo tako nadaljevali tudi v letu 2024.

Mi vam obljubljamo da bomo še naprej odkrivali nova živila in še boljše dobavitelje, kuhali in pisali okusne recepte, izmišljali boljše akcijske ponudbe, pazili na slike, ki jih damo na spletno stran in družabna omrežja in odgovarjali na številna povpraševanja. 

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.