Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Vse, kar delamo Kakšno priznanje! Nutrigold je najboljša blagovna znamka zdrave hrane na Hrvaškem!

Kakšno priznanje! Nutrigold je najboljša blagovna znamka zdrave hrane na Hrvaškem!

Vsako leto ima na tisoče bralk možnost izbrati svoje najljubše blagovne znamke...

Na vrhu seznama za nakupovanje

Vsi članki
15. julij 2022.


V prejšnjih časih, tako kot tudi danes se ni uveljavilo mnenje žensk. Če pa vas vprašate - nam je njihovo mnenje zelo pomembno. Zato ker ženske zelo dobro znajo kaj želijo in imajo rada in ker so že več let naši zvesti kupci. 

Prav zato smo zelo ponosni da smo v preteklem letu na projektu Woman's Choice Awards bili izbrani za najboljšo blagovno znamko v katerorihi zdrave prehrane. In sicer, ne pravi mi, temveč Nutrigold - blagovna znamka, ki smo jo skrbno snovali. 

Smo si rekli - embalaža mora biti opazna in posebna, vsebina kakovostna in celoten izdelek pa pravi predstavnik naše Tovarne (Tvornice). In nam je uspelo! Naredili smo hranilno zlato - Nutrigold, in ženske, zbrane za velikim projektom WCA, so to prepoznale!

V velikem raziskovanju, ki se raziskuje vsako leto in v katerem redno sodeluje več tisoč žensk, je doslej dan odgovor na številna zanimiva vprašanja. Izbirajoč blagovne znamke, prisotne na hrvaškem trgu, so anketirane ženske odkrile svoje preference v skoraj vseh kategorijah življenja: katere so jim najljubše blagovne znamke za čiščenje, napitkov, kozmetike, obleke in obutev in še veliko tega. Seveda je bilo logično vprašati ženske o najljubših blagovnih znamk, saj je prejšnjih letih potrjeno da celo 78,2% žensk nabavlja živila za gospodinjstvo, dokler v skupini starejših 35 let je ta odstotek celo 92,8%. 

Ne glede na to, ali jih je v Tovarni (Tvornici) le 9 % ali 99 %, vedno nas je zanimalo mnenje žensk in tako bo za vedno. Zato bo imela ta nagrada posebno mesto v naši pisarni. Nekje med mizami kadrovika, art direktorice, community marketing specialistke, urednice spletne prodaje in trgovine na debelo – naših zaposlenk, lepših in boljših "polovice".

Hvala na zaupanju, drage naše ljubiteljice zdrave hrane! 

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.