Pasta Natura bela koruzna moka brez glutena v prozorni embalaži 500g
<
>

Iščete moko brez glutena, brez skrbi saj je tukaj Pasta Natura koruzna moka!

Koruza je surovina, ki je na območje Evrope prišla v dobi kolonizacije Novega sveta, in zaradi odlične hranilne sestave je pognala korenine v kuhinjah po vsem svetu, ter se danes uporablja v obliki moke, polente ali v presni obliki. 

Natura bela moka je bogata z ogljikovimi hidrati in beljakovinami, kar sladkim in slanim izdelkom da obstojno teksturo in hrustljavost, in ker ne vsebuje glutena, je ena prvih izbir za nadomestek pšenične moke. 

Odličen je za pripravo različnih test ali krem, zato ga uporabite v pripravi: kruha, tort, pice ali domačih testenin ali piškotov. 

S koruzno moko specite najbolj hrustljavi domači kruh ali okusne piškote specifičnih sladkih arom ter presenetite svoje družinske člane z brezglunskimi specialiteti!

Sestavine: 

Bela koruzna moka*
*iz ekološke pridelave

Opombe: 

Lahko vsebuje sledi soje

Pogoji shranjevanja: 

Pakirano v nadzorovani atmosferi. Hranite na hladnem in suhem mestu. 

Rok uporabe/LOT številka: 

Na embalaži. 

Proizvajalec: 

Via Agricoltura 10, 120022 Busca CN Itali, Italija

Daje na trg: 

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagre, Hrvaška

Država izvora: Italija

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energijska vrednost 1468 kJ / 346 kcal
Maščobe 1,0 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,5 g
Ogljikovi hidrati 76 g
od tega sladkorji 0,5 g
Vlaknine 2,5 g
Beljakovine 7,0 g
Sol  0,1 g