Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Ups! Tvoja košarica je prazna?!
Brez skrbi, še ni prepozno za dodatne prihranke ali nakup tvojega najljubšega izdelka.
Predlagamo, da košarico začneš polniti z izdelki iz aktualne
TEDENSKE AKCIJE
Uporabniška podpora
Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!
Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.
Ne prenašate glutena? Ni problema.
Gluten je v pekovskih izdelkih pomembna komponenta, ki določa teksturo testa. Daje ji elastičnost in volumen, pri nekaterih pa je lahko vzrok za zdravstvene zaplete, zato se mu je v tem primeru treba izogibati.
Da bi bile pekovske dobrote na voljo vsem, tukaj je Nutrigold brezglutenska moka. Odlična je izbira za osebe občutljive na gluten, laktozo in sojo, tudi za vegane in vegetarijance.
S kombinacijo različnih brezglutenskih sestavin v Nutrigold moki smo dobili odličen nadomestek glutena. Vsebuje riževo moko, ki odlično vpije vodo, kar pomeni, da se pri zgostitvi tekočina ne bo ločila od drugih sestavin, poleg tega pa je bogata s škrobom. Vsebuje rastlinske vlaknine, ki vežejo vse sestavine v kompaktno zmes; poleg tega, da dobro deluje na strukturo testa, psyllium je prebiotik, ki prispeva k rasti zdravih bakterij v črevesju s čimer ugodno vpliva na splošno zdravje.
Zato zavihajte rokave in naredite tradicionalen kruh ali pecivo na sodoben način s pomočjo mešanice moke za splošno uporabo brez glutena Nutrigold, ki jo lahko uporabite kot nadomestek za tradicionalno pšenično moko.
Sestavine:
Koruzni škrob, riževa moka, koruzna moka, krompirjev škrob, dekstroza, stabilizatorji (Gvar gumi, E464,), krompirjevi kosmiči, suh krompir, rastlinske vlaknine (Psyllium), krompirjeve vlaknine, vlaknine iz jabolk.
Lahko vsebuje pšenični škrob brez glutena.
Recept za brezglutenski beli kruh:
V 500g brezglutenske mešanice dodajte 500ml mlačne vode, 20g svežega kvasa, 12g soli in 1 žlico olja ter s pomočjo mešalnika ali ročno dobro pregnetitte, da nastane homogeno testo. Pekač premažite z oljem in vanj položite pripravljeno testo. Pustite vzhajati na toplem, dokler se ne podvoji. Pecite v ogreti pečici na 200 °C, približno 45 minut. Za bolj privlačno barvo kruha vrh testa premažite z oljem.
Pogoji shranjevanja:
Hranite na sobni temperaturi, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.
Rok uporabe:
Na embalaži.
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška
Država izvora: MadžarskaEnergijska vrednost | 1411 kJ / 342 kcal |
Maščobe | 0 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 0 g |
Ogljikovi hidrati | 82 g |
od tega sladkorji | 5,1 g |
Vlaknine | 3,3 g |
Beljakovine | 1,8 g |
Sol | 0,01 g |
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: