Callowfit čokoladna omaka brez glutena in brez dodanega sladkorja v embalaži 300ml
<
>

Čokoladna omaka brez glutena in dodanega sladkorja - 300ml Callowfit

Koda: 008556

Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!

Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.

Naroči preko telefona

+385 1 5573 568

Delovni čas Pon – pet od 7:00 do 15:00

Zaljubite se v enkraten okus naše Callowfit čokoladne omake brez glutena in dodanega sladkorja!

Zdaj lahko uživate v čokoladi brez slabe vesti. Poskusite Callowfut čokoladno omao brez glutena in dodanega saldkojra in popeljite svoje okušalne brbončice na nepozabno potovanje v svet čokolade. 

Ta neustavljiva omaka je izdelana iz  skrbno izbranih sestavin, je brez glutena in dodanih sladkorjev ter je popolno dopolnilo vašim priljubljenim sladicam, kot so sadje, sladoled, palačinke ali kolači. Lahko ga tudi uporabljate kot preliv za razne slaščice ali kot sestavino za pripravljanje smoothieja ali beljakovinskega shakea. 

Uživajte v neustavljivem okusu čokolade brez slabe vesti!

Omaka brez glutena, dodanega sladkorja, s sladilom.

Sestavine: 

voda, kakav z zmanjšano vsebnostjo maščobe (4,05%), modificiran koruzni škrob, inulin, gostilo: celulozni gumi, ksantan gumi, naravna aroma, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti:natrijevi sulfati, konzervans: kalijev sorbat, sladilo: sukraloza

Opomba: 

Brez dodanega sladkorja. Vsebuje le naravno prisotne sladkorje. S sladili. 
Brez laktoze. Brez glutena.
Primerno za vegane. 

Pogoji shranjevanja:

Hraniti na temnem, suhem in hladnem mestu.
Po odprtju hranite v hladilniku.
Po odprtju se rok uporabe zmanjšuje.

Rok uporabe/LOT številka: 

Na embalaži. 

 Proizvajalec: 

Callowfit B.V., Doctor Huub van Doorneweg 18, 5753 PM Deurne, Nizozemska

Daje na trg: 

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška

Država izvora: Nizozemska

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 ml
Energija 134 kJ / 33 kcal
Maščobe < 0,3 g
od tega nasičene maščobne kisline < 0,2 g
Ogljikovi hidrati 4,5 g
od tega sladkorji 0,1 g
Vlaknine 4,2 g
Beljakovine 1,1 g
Sol 0,7 g