Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Si želiš prihraniti € 0,41 pri tem naročilu in postati član kluba zvestobe?
Tovarna Zdrave Hrane – Klub Zvestobe
Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60€!
Rok dostave za Slovenijo je 3–5 delovnih dni.
Sveže pripravljen kefir je odličnega okusa, poleg tega pa je svežina kefirja ključ do učinka probiotikov, saj bolj kot je kefir svež, aktivnejše so bakterije v njem.
Probiotične kulture so žive bakterije, ki so obilno prisotne v črevesni flori. Pomagajo ohraniti ravnovesje v črevesju na povsem naraven način.
Sastavine:
Maltodekstrin (Bio-certifikat) min. 95%, sevi vrste Lactococcus lactis, Leuconostoc, vrste Streptococcus thermophilus , Kluyveromyces marxianus in probiobitischer Lactobacillus acidophilus-5.
Uporaba:
Vsebino ene vrečke fermenta za pripravo kefirja (5 g) zmešamo z enim litrom (1 L) mleka pri sobni temperaturi in pustimo stati 24 ur pri temperaturi 22–28 °C. Kefir lahko pripravite tudi v posodi za pripravo jogurta/kefirja. Tako pripravljen kefir lahko stoji v hladilniku do 10 dni. Kefir lahko znova pripravite z že pripravljenim kefirjem(ne starejšim od 3 dni), tako da na liter (1L) mleka dodate 150 ml že pripravljenega kefirja in pustite, da fermentira 24 ur.
Pomembno je, da je ves pribor, v katerem se pripravlja in hrani kefir, čist, da se prepreči inkubacija neželenih bakterij. Če se uporablja surovo mleko, ga je treba najprej prekuhati.
Pogoji shranjevanja:
Hranite na suhem in temnem mestu.
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10090 Zagreb, Hrvaška.
Država izvora: NemčijaEnergijska vrednost | 1620 kJ/380 kcal |
Maščobe | 0 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 0 g |
Ogljikovi hidrati | 95 g |
od tega sladkorji | 2,5 g |
Beljakovine | <0,01 g |
Sol | 0 g |
S prijavo na novičnik prejmeš 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejemaj nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: