Uporabniška podpora
Odkrijte edinstven okus in hranilne blagodejnosti japonske kuhinje s Terrasana ekološko Genmail Misom z rjavim rižem!
Genmai miso je srednje močna japonska začimba iz ekoloških fermentiranih zrn soje in rjavega riža. Se odlično poda k japonski in evropski kuhinji, ter ustvarja popolno uravnotežen obrok.
Genmai miso fermentira minimalno 12 mesecev v 100 letih starih cedrovih sodih.
Je popoln kot osnova za miso juhe, ribje juhe, omake in prelive. Okusen je tudi v kombinaciji s stročnicami ali zelenjavo, podobni zelju.
Brez glutena in poln naravnih sestavin, Genmai Miso je popoln za vse, ki iščejo izjemno zdrav in okusen dodatek svojim jedem.
Njegova edinstvena kombinacija slane in umami arome nam daje globino okusa, ki vas bo osvojila znova in znova.
Sestavine:
zrna soje*, rjavi riž*, voda, morska sol, koji-ferment
*iz nadzorovane ekološke pridelave
Opomba:
Primerno za vegane. Pasterizirano. 12 mesecev fermentacije. Blagi.
Navodila za uporabo:
Kot začimba v juhah (Miso juha), omakah, mesu, zelenjavi in ribjih jedeh.
Pogoji shranjevanja:
Po odprtju hranite v hladilniku.
Rok uporabe/LOT številka:
Na embalaži.
Proizvajalec:
TerraSana, P.O. Box 70, 2450 AB Leimuiden, Nizozemska
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
na 100 g | |
Energija | 682 kJ / 163 kcal |
Maščobe | 6,7 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 0,9 g |
Ogljikovi hidrati | 10,5 g |
od tega sladkorji | 7,1 g |
Vlaknine | 6,7 g |
Beljakovine | 11,9 g |
Sol | 9,9 g |
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: