Irski morski mah Gel Jagoda - 330g KAI
<
>

Naravna superhrana za vaše telo!

Odkrijte moč narave z irskim morskim mahom KAI, enim najbolj hranljivih superživil na planetu! Ta gel je pripravljen iz svežih, ročno nabranih alg irskega mahu, nabranih iz čistih morij Irske. Ta naravni gel ni le prehransko dopolnilo, ampak prava prehranska infuzija za vaše telo.

Irski mah z jagodo je bogat vir vitaminov, mineralov in antioksidantov, ki globinsko nahranijo telo, krepijo imunski sistem, podpirajo zdravje kože, las in nohtov ter pozitivno vplivajo na prebavo. Njegove naravne sestavine zagotavljajo vse, kar potrebujete za ohranjanje optimalnega zdravja in vitalnosti.

Formula KAI je etično pridelana v naravi z uporabo stoletja starega postopka priprave, da ohrani vsa hranila, ki jih najdemo v naravnih algah. Irski mah je varen za vse – od moških in žensk do otrok, hišnih ljubljenčkov in celo rastlin!

Privoščite si bogastvo naravnih mineralov in vitaminov – odkrijte, kako lahko gel iz irskega mahu KAI z okusom jagode obogati vaš vsakdan!

Sestavine:

voda, jagodni pire, irski morski mah, med, limona, kalijev sorbat

Priporočen dnevni odmerek za odrasle:

1 - 2 veliki žlici na dan.

Opomba:

Lahko vsebuje sledi oreščkov, jajc, laktoze in glutena.
Superhrana. Gel ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

Opozorilo: 

Priporočenega dnevnega odmerka ne smete preseči. Ni primerno za nosečnice in doječe matere.

Navodila za uporabo:

Gel lahko zmešate z jogurtom, smutijem ali pa ga jeste na žlico (1-2 žlici na dan).

Pogoji shranjevanja:

Po prejemu hranite na hladnem in temnem mestu.
Po odprtju porabite v 1 mesecu.

Uporabno najmanj do | LOT:

Odtisnjeno na embalaži.

Proizvajalec:

Mosey, d.o.o. Grablovičeva ulica 60 b, 1 000 Ljubljana, Slovenija

Daje na trg RH:

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška

Poreklo: Irska

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energijska vrednost 300 kJ / 72 kcal
Maščobe 0,2 g
od tega nasičene maščobne kisline 0 g
Ogljikovi hidrati 16,4 g
od tega sladkorji 14,3 g
Belajkovine 0,9 g
Sol 0,1 g
Jod 3,5 + / - 0,9 mg / kg