Uporabniška podpora
Na krožniku leča, v kuhinji samo sreča!
Leča je odličen vir rastlinskih beljakovin, vlaknin, železa, magnezija in vitaminov B kompleksa, zato je priljubljena v vegetarijanski in veganski prehrani. Glede na to, da je oluščena, je priprava hitra in enostavna, saj je ni treba namakati, kuhana pa je v samo 15-20 minutah.
Leča je lahko prebavljiva, njeni delci so mehki in med kuhanjem razpadejo, zato je odlična za enolončnice, juhe, omake in tudi pireje. Poleg tega ima oluščena leča blag, rahlo sladek okus, ki se odlično ujema z različnimi začimbami in dišavnimi dodatki.
Je odličen vir rastlinskih beljakovin, idealna za ohranjanje zdrave telesne teže in ravnovesja sladkorja v krvi. Bogata je tudi z antioksidanti, ki podpirajo zdravje srca in ožilja. Oluščena leča je zaradi svoje hranilne vrednosti zelo priljubljena v številnih zdravih receptih, od solat in juh do pomfrija in celo kot nadomestek mesa v različnih jedeh.
Kot nalašč za vse, ki želite hitro, hranljivo in okusno jed, ki je hkrati nizkokalorična in bogata s hranili!
Sestavine:
Urid Dal (oluščena leča)
Opomba:
Primerno za vegane in vegetarijance.
Navodila za uporabo:
Lečo je treba pred kuhanjem namočiti.
Lečo pred uživanjem skuhajte.
Pogoji shranjevanja:
Hraniti tesno zaprto na hladnem in suhem mestu.
Uporabno najmanj do konca | LOT:
Odtisnjeno na embalaži.
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
na 100 g | |
Energijska vrednost | 1252 kJ / 299 kcal |
Maščobe | 1,4 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 0 g |
Ogljikovi hidrati | 41 g |
od tega sladkorji | 4,5 g |
Vlaknine | 10 g |
Beljakovine | 24,9 g |
Sol | 0 g |
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: