Uporabniška podpora
Vsestranska sestavina za vsako jed!
Maltodekstrin je večnamenski ogljikohidratni prah, ki se pogosto uporablja kot prehransko dopolnilo in dodatek napitkom zaradi izboljšane teksture, gostosti ali stabilnosti izdelka. Proizvaja se s hidrolizo škroba, pogosto koruznega ali krompirjevega, da se prekine dolžina škrobnih verig in ustvarijo krajše verige ogljikovih hidratov. S tem postopkom nastane prah brez barve in vonja, zaradi česar je idealen za dodajanje različnim živilom in pijačam.
Maltodekstrin se uporablja tudi v prehranski industriji kot sredstvo za zgostitev stabiliziranje in izboljšanje teksture. Večinoma se uporablja pri izdelavi sokov, sladkarij, prahov za sadne napitke, piva ali pa v kulinariki, kot gostilo ali dodatek, ki pomaga pri doseganju določene konsistence v omakah, kremah ali juhah.
Razen svoje funkcionalnosti v prehranski industriji se maltodekstrin tudi uporablja v športnih napitkih, zaradi okrevanja energije po fizični dejavnosti. Ker se hitro razgradi v telesu in absorbira kot glukoza, maltodekstrin daje hiter vir energije brez potencialne obremenitve prebavnega sistema.
Vsestranski in funkcionalni, maltodekstrin je neizogibna sestavina v številnih izdelkih in receptih ter zagotavlja številne možnosti v prehranski in športni industriji.
Odkrijte vse čare te močne kombinacije!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: